Jul 1, 2016

П'ятничний Настрій...

хочу щоб діти не плакали, а мені для цього не треба було "танцювати" кругом них; хочу з'їсти багато солодкого і щоб воно ніяк не позначилось на моїй дупі; хочу щоб посуд сам помився, а мені для цього навіть не треба було б складати його до посудомийки; хочу щоб діти були на повітрі на гірках на природі, а я лежала вдома на дивані і нічого не робила; хочу кудись далеко поїхати машиною і не нервуватись, коли хтось плаче, бо набридло сидіти в кріслах; хочу в Європу... хочу до Львова... хочу у відпустку... хочу подивитись фільм від початку до кінця і щоб не треба було натискати на паузу; хочу взагалі подивитись хоч якийсь фільм... хочу купити щось для себе, а не для когось і щоб ще й грошей не потратити; хочу кефір, а він як на зло закінчився; хочу щоб хтось прийшов і приготував їсти і щоб таке щось смачне і оригінальне; хочу щоб в морозилці не закінчувались пельмені бабці Валі і вареники бабці Іри; хочу на фестиваль - покататись на гірках - без дітей! хочу мати час щоб з Емілі бавитись лялічками і ліпити з пластиліну; хочу в кіно! хочу мати час щоб бавитись з Девідом, а не просто класти його в люльку, манєж, крісло, а тоді бігти ставити прання чи пилососити; хочу зустрічати чоловіка з роботи веселою, намальованою і в гарному настрої з готовою вечерею на столі; хочу прочитати книжку - не одну сторінку, не дві, а п'ятдесят; хочу поспати до 10ї і прокинутись тоді, коли сама хочу; хочу поїхати в магазин без запитання "а що ти мені купиш?", сказаного 100 разів; хочу з'їсти гарячий обід, щоб не перепідігрівати його в мікрохвильовці три рази; хочу щоб доціні іграшки завжди були на своєму місці; хочу щоб через відкриті двері балкона не залітали мухи і жуки, і так щоб Емілі їх не боялась; хочу з'їсти канапку в 11тій вечора і не думати скільки вага показуватиме завтра; хочу гарні платтячка і футболочки, і так щоб не треба було думати чи зручно в них буде годувати Девіда на вулиці; хочу щоб Девід наїдався хоча б на три години і ми спокійно йшли всі разом гуляти; хочу щоб діти завжди були веселі і багато сміялись; хочу не діставати чоловіка, коли в самої поганий настрій; хочу щоб хтось подарував мені квіточки... хочу мати час на блог, на захцянки, на себе... хочу трошки спокою...

11 comments:

  1. насправді все не так зле (а то зараз всі рідні почнуть дзвонити в гамерику питати чи зі мною все гаразд), просто коли плаксиві діти, неприбрана хата, поганий настрій, неготова вечеря, останній пакет домашніх пельменів в морозилці накладаються, то якось стає сумно... але то лиш сьогодні так... завтра все стане на свої місця - діти будуть веселі, хата прибрана, а може навіть вийде посмажити домашні бюргерчики )

    ReplyDelete
  2. усьо буде! ; ) прибрати можна завтра, їжу можна готову придбати, діти рано чи пізно заснуть, ну а все решта теж підтягнеться : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. заснули... обоє... це рідкість... певно статтю прочитали )

      Delete
  3. все, мене попустило ) вечеря організована, посуд помитий, діти виспані, мебель для Емілі придумана (вже місяць з тим мучусь)... Рома, можеш квіточок не купувати, все гаразд :)

    ReplyDelete
  4. 1. З'їж солодке чи канапку пізно ввечері, а ще запий вином смачним, натішся і ляж спати, а зранку на ваги не вставай. І взагалі, інколи варто відпускати ті цифри з голови - і дозволяти собі слабкість, по-іншому організм недовольний, тому навтіь при правильному харчуванні вага не йтиме вниз.
    2. Як Емілі піде в садок - принось мені Девіда на годину-дві, а сама можеш піти в басейн, поспати вдома чи подивитись фільм від початку до кінця:)
    3. Наступного разу, як захочеш купити дітям одяг, не купуй)) Купи собі щось. Повір, вони ще в тому віці, коли їм все одно в чому ходити, ну майже все одно:) Але довольна мама більше потішить дітей, ніж зла і недобра)
    4. Ми можемо сьогодні покататися на гірках, ви ж ідете? Ну, спершу ми стережемо дітей, потім ви)
    5. Переходьте на вечерю кавунами - готувати не треба нічого) Ну або фрукти просто. Легша вечеря затрат не потребує. А ще можна пельмені наліпити швидко - позичу тобі оту штуку що раз-два і готово)
    6. І тойво - постели собі на балконі - та й ляж полежи))) Відпочинь:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. випила пиво з фісташками, заїла солодким хотдогом який ви принесли. йду спати, завтра на вагу неставатиму
      2. беру на замітку :) ти ж ніби казала що двох можна в слінг примотати - ото якраз спробуєш :)
      3. викидаю з кошика ейчему все що накидала для Емілі і дивлюсь категорію жіночого одягу )
      4. щось сьогодні гірки були переповнені, але завтра можемо спробувати
      5. мене чоловік не зрозуміє :) йому м'яса на вечерю треба ну або зупи і канапки з м'ясом, але я про кавуни подумаю
      6. Емілі піде в садок, Девід до тебе, а я отак і зроблю :)

      дякую за підтримку ;)

      Delete
  5. Все так не буде! Буде інакше :) не факт, що аж дуже легше, але точно інакше! Я надто далеко, аби пропонувати допомогу - але чисто морально в мене теж бувають подібні дні. І Данусик-то в мене один! А в тебе аж два чуда і ти з ними даєш раду! Мама молодець - не забувай цю мантру! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, Вікусь, за мантру і за підтримку і за те що розумієш )

      Delete
  6. Олічка, я теж підтримаю. Ти гарно з усім справляєшся, і маєш право на різний настрій. Деколи посумувати, пожаліти себе і просто дати вихід емоціям необхідно. Ну і втома, така вона підступна, але проходить, а що помагає, ти сама написала - сон, смаколики, шопінг, книжка...
    Про себе - стараюсь тримати в морозилці шось для швидкого готування (зараз лежать: pizza, tortellini, rice balls, рatatouille, some burgers). Стараюсь максимально делегувати таски чоловіку :) І то лише одна дитина, ще й в садку. Стараюсь не пропускати "свій" час хоча б годину щовечора, а щонеділі вкладаю Юрчика і йду собі на каву чи шопінг на 2-3 години. якось так.. Тримайся, ми всі у вас віримо!

    ReplyDelete
  7. Які знайомі бажання :)))
    А потім візьмеш на руки свого чуда малого (в твоєм випадку одного і другого), воно тебе обійме за шию, притулиться - і ти розумієш, що то і є все, чого ти насправді хочеш! :)

    ReplyDelete
  8. ох як знайомо!))) знаєш, такий настрій теж треба - для порівняння і відчуття, що все таки краще ніж здавалося таким в пятницю;)

    ReplyDelete