Feb 28, 2013

Пригоди в Перукаря або Асистент Вася

Так хотілося Вам сьогодні розповісти про зиму в Чикаго (тим більше, що сьогодні останній день у її розпорядженні) і про те як ми побували біля домику з фільму Home Alone і про авто шоу… Але все це другорядне у порівнянні з тим, що ми мали нагоду спостерігати вчора =). Отже, все починалося доволі банально – ми прокинулися зранку і вирішили, що сьогодні таки пора вже підстригтися, особливо Ромі, в котрого завтра перший робочий день на новій конторі. Зваживши всі за і проти різних перукарських послуг, які тут надаються, а саме: стрижка в перукарні в індусів за 15 доларів чи вдома в жіночки з Білорусії за 25 =) ми таки обрали друге, сподіваючись на більш якісний результат і взаємопорозуміння. Тоді ми ще не знали, що вибір таки був дуже правильний! Не лише тому, що нас класно підстригли, але і через ті емоції, котрих ми там набралися!

Задавши навігатору адрес перукарки, ми зрозуміли, що це не так вже і близько, - якщо бути точним, то 11 миль (ніколи ще не долала відстань у ~18 кілометрів тільки для того щоб підстригтися). І ось через 25 хв., ми припаркувалися біля її дому і зайшли. Замість перукарки нас зустрів її пес =) Таке собі миле і дуже шумне створіння, схоже на те, що було у фільмі Маска. Але от кілька дивних речей, які ми почули відразу з порогу:
  1. Собака-дівчинка, звати Васька
  2. Собака – асистент перукаря і по сумісництву касир =)
Посміявшись над #1 і сприйнявши #2 як жарт, ми пройшли далі в кімнату і зайняли свої місця біля величезного дзеркала. Першим ділом перукарка прийнялася за Рому, я собі тихенько “броузала” Інтернет, а Васька сиділа біля перукарського крісла і пильно вдивлялася в те, що робить хазяйка. 


Як виявилося пізніше, це було не спроста. Не пройшло і 5-ти хвилин отакого спокою, як тут раптом шум, гам, скреготіння лап по коврику =)… Що відбувається?? Як виявилося у перукарки випадково випав з рук гребінець, а собака недовго думаючи (і судячи по всьому очікуючи на такий поворот подій) злетіла з місця і погнала його піднімати. Далі все ще прикольніше – собака собі сідає з тим гребінцем в зубах і не віддає його доти, доки хазяйка не дасть їй їсти =) Звісно, в хазяйки під рукою є корм саме для таких випадків. Потім цей гребінець разом з руками хазяйки відправляються в ванну, перш ніж продовжити стрижку :). Таке відбувалося рази три і кожного разу Вася перша встигала за тим що падало.

Я думала, що на цьому послуги Васі закінчуються, але я помилялася! Далі цікавіше! Пес, як виявилося, спостерігає не лише за руками хазяйки, але й за тим, хто у кріслі. Достатньо хоча б трохи привстати з крісла, Вася починає голосно гавкати і не пускати тебе. Тут включається хазяйка, яка намагається пояснити песику, що це ще не кінець і клієнтам розраховуватися ще рано :) Васю таке пояснення не влаштовує, і вона продовжує гавкати, аж поки в крісло не сідаю я. Тоді, розуміючи, що робота з клієнтами таки правда не закінчена, Вася знову тихенько сідає поряд і історія повторюється.

Пізніше, коли я така вся гарна намагаюсь встати з крісла, Вася знову ж таки просто злітає з місця і починає вимагати розрахунку. Мені здається, що якби ми не заплатили, то нас просто не випустили б з квартири :). Не встиг Рома взяти гаманець, як Вася вже біля нього на задніх лапах чекає. Ну що ж я буду далі Вам розказувати, дивіться самі:


14 comments:

  1. До речі, очевидно тої суми, котру ми заплатили, песику було мало =) бо відразу після того як Вася віддав гроші хазяйці, він поліз до мене в сумку за продовженням! Перукарша розповіла, що одного разу він витягнув в клієнта гаманець і поліз всередину за грошима =)

    ReplyDelete
  2. Ось ніколи б не подумав, що похід до перукаря може бути настійльки цікавим))
    "вкаливают ...песики, а не человек")))

    ReplyDelete
  3. фотки після стрижки в студію

    ReplyDelete
  4. Файно... Клас... Залишилось тільки уявити, як песик стриже, а хозяйка спостерігає з - під стільчика....)))))

    ReplyDelete
  5. я теж вимагаю фоток після стрижки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. То вам всім певно цікаво що ж то має бути така за стрижка за такі гроші, та? =)))

      Delete
  6. До речі, все, що написано в статті чиста правда! Я жодного слова не прикрасила! А то мене часом в скайпі питають що ми в той день курили =)))

    ReplyDelete
  7. ото модна собачка!! дуже ім"я заперло ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Та, прикольне створіння Вася =)

      Delete
  8. Нещодавно знову були у перукаря. Тепер Васька абгрейднулася =) Вона не лише вимагає гроші після того як тебе підстригли, а ще й починає приносити тобі твоє взуття, коли наступний клієнт вже на черзі =).

    ReplyDelete