Mar 21, 2013

Chicago Auto Show

Кожного року в Чикаго відбувається грандіозне Авто Шоу (напевне, не таке грандіозне, як у Детройті, але це доволі значуща і відома тут подія). А у 2013 році і ми мали нагоду до неї долучитися. Чого там тільки не було! Найновіші моделі і concept cars, hybrids і electric cars, sports cars і family sedans… Абсолютно усі відомі авто бренди виставили сюди найкращі і найновіші свої моделі, якими ми мали нагоду полюбуватися.
Власне, прийшовши на авто шоу, ми з чоловіком переслідували дві цілі:
  1. Гарно провести час і, звісно, полюбуватися класними авто
  2. Пригледіти і собі машинку або хоча б фінально оприділитися з маркою =)
По секрету скажу Вам, що обидві цілі були досягнуті! =)

Отже, машин повно, часу мало – довелося вибирати, яким приділяти увагу, а повз які просто проходити, ледве зачепившись поглядом. Чесно кажучи, це було зовсім не важко =) Ми відразу ж пропустили абсолютно усі американські марки такі як Buick, Chrysler, Ford, Lincoln та парочку інших  =). Повністю розчарувавшись у якості зборки, шумоізоляції, скрипінні пластика, одним словом, в усьому, окрім зовнішнього вигляду Chevrolet Camaro, ми пропустили і цю марку. Далі ми ненадовго зупинилися біля Volkswagen, Honda і Toyota, зробили кілька фоток, у деяких моделях (кабріолетах =) ) навіть посиділи. Ну і звісно просто застрягли на BMW, Audi, Mercedes і Lexus. А от до деяких марок, таких як Ferrari, Maserati і Lamborghini  взагалі не пускали, тому довелося їх лише фотографувати.

Ось Вам фото докази:






















P.S.: Як я вже згадувала раніше, ми не лише гарно провели час на ауто шоу, але і з користю, оприділившись нарешті, яку машинку ми б собі обрали! Але про це у наступній статті ;)

8 comments:

  1. Ти щось пропустила статтю: як ми купували автомобіль))). А кажеш, що наступна буде - "як обирали")))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нічо я не пропустила =) чекай наступної!

      Delete
  2. Там ще не вистачає однієї машинки ))), тої, яка є.... А ту, що виберети в перспективі - то, далі буде )))... А фотодокази , справді, вражають...))))

    ReplyDelete
  3. :) класні мафффинки

    ReplyDelete
    Replies
    1. та... от би такого ягуарчика або аудюшичку купешичку =) ех...

      Delete
  4. mayzhe vsi mashynky prekrasni, navit skladno obraty, ale tochno napevno ne Chevy :)

    ReplyDelete