Dec 31, 2014

З Новим 2015 Роком!!!

Усіх-усіх моїх читачів і не тільки вітаю з Новим 2015 Роком і Різдвом! Нехай у новому році у Вас буде купа чудових, радісних, позитивних моментів! Багато посмішок, тепла, гарного настрою і неймовірних несподіваних пригод! =) Будьте щасливі і даруйте радість оточуючим! Всього-всього Вам найкращого, нових звершень, досягнень і здійснення мрій!!!

А ось наша цьогорічна ялиночка (можна порівняти з минулорічною =)):


А во скільки нам Санта подаруночків понаприносив - пів ранку розпаковували, аж в гості спізнилися )


А ще нам доцька дуже-дуже допомагала ялинку прикрашати (так що нам довелося купити бейбі-френдлі іграшки на низ ялинки, бо то були забави кожного дня) =)


А от подивіться як до свят гарно тут прикрашають будинки, парки, алейки та і взагалі все кругом!


Кораблик мій улюблений! Супер гарнюще вживу дивиться!

Будинок нижче на фото не супер гарний (певно вже не встигну цього року пофоткати ті що і справді гарні), але загальну ідею передає - американці ніби змагаються в кого красивіше буде будинок прикрашений і часом ну вже стільки на нього тих лампочок поначепляють, що аж забагато. Зате гуляєш вечерком, а кругом все світиться як вдень ). 


Отож, бажаю усім ще раз тепла і затишку в новому році, а також всіляких смакошиків на столі! Приїжджайте в гості і я поділюся з Вами нашими смачнющими handmade печенюшками і шоколадно-горіхово-фруктовими цукерками =)



3 comments:

  1. Вас теж з Новим Роком! Усіх благ та миру!

    ReplyDelete
  2. І вас з Новим Роком!
    Доця бачу також до ялинки приклалась. Чекайте наступного року коли іграшки будуть прото здиратись з ялинки )))

    ReplyDelete
    Replies
    1. =))) а ми цього року думали може б то не ставити ялинки, бо переживали що доцька то все тягати буде )) а то виявляється наступного року боятися треба - ще все по переду )

      Delete