Aug 13, 2015

Тиждень 31-32 & Сестричка Прилетіла & День Народження Коханого!

Протягом останніх двох тижнів сталися аж дві дуже важливі для мене події - приїхала в гості моя сестричка Наталя і моєму коханому Ромчику сповнилось 30 :) Але про це детально трохи пізніше, а зараз, як завжди, про повсякденне. Погода в нас просто чудова! Найкраще літо за всі 3 роки, що я тут, тому ми і далі багато проводимо часу в басейні


Але коли вже дуже хочеться прохолоди, то тікаємо бавитись до магазинів :) і як показує практика з малюком краще йти  до тих відділів де багато всіляких пляшечок, бо іграшки нам на 5 хвилин, а от пляшечки...


Раніше лише виставляла їх в рядок, а тепер ще й рахує :))) Ще ми частенько намагаємось купувати кукурудзу, бо виявилось, що Емілі її дуже полюбила.


Поки літо, стараюсь тримати малюка без підгузків (не те щоб ставлю собі за мету отак відразу привчити до горщика, бо бачу, що їй то поки трохи важко дається, то для неї забава якась :)), а, власне, і підгузки економимо і попа дихає :) Тому наша сушка в ванні тепер щодня виглядає отак


В доціного хресного на тижні був день народження і ми йому подарували крутий мангал, поки він собі в Маямі відпочивав


А на вихідних ми відразу ж той мангал і випробували, коли святкували Бейбі Шавер подруги Іри :)



Був і смачний тортик і багато різних закусок і подаруночки :)



І тут до нас приїхала Наталя! Вже рік минув з того часу як ми бачились... Минулого літа і Наталя в нас в гостях була і ми до неї прилітали. 


Привезла нам лижі :) мало того, що мусила з ними трохи носитись та ще й чекала їх по прильоті не мало. Одним словом мали трохи мороку і мама і Наталя з нашим зимовим спорядженням, але вже все нареші довезли і ми дуже тішимось! А ще привезли цілу торбу (усі 23 кіло) подарунків. Я не жартую! Наталіні особисті речі аж на цілий місяць були в ручній сумці :) На фото нижче лише маленька частинка того всього, що нам понадаровували


І першим ділом (відразу наступного дня в гамериці) ми всі поїхали в apple store показувати Наталі apple watch :)


Вона дивилась на нього рівно хвилину, а міряла певно ще менше ) Якось не вразило її це чудо техніки :) зрештою, як не надто вражає і мене. Подивимось, якою буде наступна версія.

Нарешті, Емілі приміряла футболочку з Нью Йорку і дуже довго крутилась біля дзеркала :)


А тепер ще трошки наших прогулянкових буднів. На фото нижче Емілі вже має новенькі заколочки на волосся і машину Шайна, з якою просто не розлучалась, особливо в перші дні


Вже впевненіше лазимо по канатиках

Бавимось в куку :)

32-гий тиждень був сповнений ще багатьох гарних несподіванок і сюрпризів. Наприклад, мені прийшла посилка з України з привітаннячком на іменини! Дуже неочікувано і приємно! Страшенно дякую подрузі Каті за такі класнющі подарунки - по-справжньому львівські!


До розмальвки-антистрес вже купила собі олівці, цукерки вже в процесі поїдання, а зайця ніяк не залишить в спокої доця :) До книжок обіцяю найближчим часом добратись! Ще раз велике дякую, Катю! :)

На вихідних ми поїхали вдруге випробовувати вище згаданий мангал, але цього разу в парку біля озера, великого дитячого майданчика і фонтанчиків! Діти від тих фонтанчиків тішились більше, ніж від гірок і гойдалок :)


Після того як вперше сробували приготувати справжнього гамериканського стейка в домашніх умовах, більше не хочеться їсти гамбургерів, сосисок чи шашликів :)


От там на фоні мокрої Емілі можна трохи побачити всяких фонтанчиків - це величенька така територія де вода падає зверху, б'є з землі, на голову виливаються ковшики і можна постояти під справжнісіньким душом. Одним словом море щастя для дітей!


А ось як Емілі з Катьою тепер собі разом гуляють :)

І наприкінці посту розкажу вам про те як ми день народження нашого татка святкували. А почалося наше домашнє святкування ще з понеділка. Ми з Емілі зробили для Ромчика Календар Подарунків :) і виглядав він ось як (доця допомагала в оформленні)


Щодня наш татко мав відкривати одного конвертика і шукати вдома подарунка згідно інструкцій на картці. А подарунки були усілякі різні


Починався наш Календар з солодощів і власноруч зробленої відкритки (з набору Творчих Нравок від НравоКідс), до речі, доця допомагала клеїти відкритку і сама її таткові вручала :). А далі я забула фоткати всі ці гарно запаковані кольорові подарунки з бантиками :(


Отож, ще був конструктор (думаю татко набавиться та ще й для доці машинку сконструює :)) і шейкер, який ми відразу в неділю на святкуванні і випробували - зробили смачненького мохіто для всіх гостей! А ще всякі ліхтарики, які Рома давно в похід собі готувався купити і трошки одягу ну і основний подаруночок - сертифікати в apple store :) я б дуже хотіла купити ноут, про який Рома вже давно мріє, але такий Apple ще не випустив ))) тому нехай собі купує його сам! Одним словом Ромчику дуже сподобався такий подарунковий тиждень - і самі подаруночки і інтрига і пошуки і те що вони були щодня ))) потім навіть казав, що так різко припиняти не можна, а треба плавно з того тижня вийти, тому пропонував щоб ми ще 2-3 маленькі подаруночки десь сховали ))). А взагалі Рома отримав дуже багато подарунків цього року, напевне як ніколи, бо всі родичі з України щось йому передали через Наталю - і то все таке потрібне і корисне і бажане, тому він дуже тішився отаким своїм 30-тиріччям :)


10 comments:

  1. Емілі так підросла, витягнулась!
    чудове ви татку свято влаштували : )

    ReplyDelete
  2. Ну, все. Тепер Наталя має повезти назад вже цілу торбу своїх подарунків і своїх речей)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. думаю, що так і буде :) принамні планується!

      Delete
  3. А скільки то подарунків!! І у вас з донею і в татка! Дуже гарно ви придумали з календариком для тата, особливо той конструктор )))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякуємо! Ми старались :) Татко теж був в захваті ) тепер час від часу питає коли ми наступного разу таке організуємо )))

      Delete
  4. Як у вас там весело, кльово! І літо, літо! Дуже вже хочеться тепла. Емі такі смілива і вправна на тих канатках, молодчиночка. Наталя твоя вміє в гості їздити, 23 кг подарунків, то не кожен потягне)). Доречі не знала, що ви в Канаду літали, ти тут не описувала (в драфтах?:)). А ще я дуже чекаю на твій рецепт чізкейку ;). Вітання Роману, хоч і запізнілі :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. А ми не літали в Канаду :) точніше, колись давно ще коли в Україні жила, то зробили собі таку відпусточку, але то було ще до бложення ) а зараз, поки не маємо грінки, то треба нам візу в Канаду, то якось і не збираємось поки туди. Може наступного року... :)

      А рецепт чіз кейку беру ось тут завжди - http://www.cookingwithsugar.com/the-best-recipe-for-homemade-new-york-style-cheesecake-the-ultimate-delicious-dessert-idea/ все доступно і гарно розписано і навіть показано :) Спробуй! Він добрий виходить! Хоч не можу сказати, що якось дуже в захваті, напевно, я більше люблю тортики з кремом і коржами, але для Роми цей чізкейк найулюбленіший )

      Delete
  5. Oля, зготувала я чізкейк за цим рецептом, правда три види сиру використала (cottage cheese, creme cheese, ricotta), I супер вийшло, казали, що як в ресторані смакує :) Велике дякую за рецепт!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Немає за що! Дуже рада що пригодився, а тортик засмакував! Я сама з рікотою дуже хочу спробувати, бо до сьогодні тільки закуски з ним пробувала робити, то дуже смачно :)

      Delete