Nov 27, 2015

Тиждень 45-46 & День Народження Похресниці

Якісь видались спокійні у нас тижні і особливо нічого "вах" не відбувалося... на вулиці то холодно, то тепло, то мокро... трава ще й досі зелена-зелена, а листя вже поопадало... вночі заморозки, зате вдень може бути і +20... отака вона погода і нашому вінді-сіті :)

Доця мені тим часом якось дуже подорослішала... почала ще більше всього балакати і розповідати, причому на всіх 3-х мовах одночасно :) Кілька днів тому приходить до мене і каже "падьом одягати сокс (шкарпетки)" - всього три слова в реченні і кожне іншою мовою )). Таких ляпів багато і то поки дуже весело, побачимо що буде далі.


Улюблене заняття - це одягати взуття - і тепер малечі зовсім не треба магазинів з іграшками, достатньо завезти її до взуттєвого і батьки будуть мати як мінімум пів години вільного часу. Ходить так по-дорослому між поличками, вибирає взуття а потім сама-сама одягає :)


Ще одне не менш улюблене заняття - лазити по машині туди-сюди і все мені там натискати і вмикати. Отак ми і гуляємо, коли на вулиці сильна злива :)


Чим старша Емілі стає, тим вреднішою робиться. Цікаво, то всі діти так? :) Мамусі, поділіться своїм досвідом. Оце на фото вище ми вимагаємо печенька, причому не просимо, а відразу з криком вимагаємо. Якщо дам не 4, як Емілі просить, алише два, то вони негайно опиняться на земні і почнеться істерика :)



От в нас трішки потепліло і мої діти пішли в пісочку і камінчиках бавитись :)


А це ми перестановочку зробили і тепер Емілі дуже-дуже самостійна і сама спанькає в своєму ліжечку з моднячою новою перегородкою. Тільки в мене таке враження, що часом і тої перегородки буде за мало і мала просто опинеться на підлозі - так вона інтенсивно вночі вовтузиться. Зранку підходиш до ліжечка, а на подушці сплять ноги :)

А на вихідних ми дуже гарно святкували Дрегий День Народження моєї маленької похресниці. Були в кафе-джунглях, де малюки натішитись не могли акваріумами з рибками, а ще папугами, крокодилами, горилами та іншою живністю. То все, звісно було не живе, але велике і розмовляло :) тому спочатку навіть мені було трохи страшно від тих звуків, не те, що малюкам. Але потім звиклись і дуже їм то все подобалось!


Ще там були всілякі стрибалки, каталки і лазанки

 


Ну і куди ж без хенд-мейд тортика з модним зайцем, який трошки розплився :) 


Одним словом посвяткували гарно, а потім ще цілий вечір в іменинниці в гостях допомагали батькам збирати дитячу кухню, яку ми подарували Каті. Отак двоє татів в 4-ри руки за 3 години зібрали то все докупи і тепер обоє дітей (ми з Катінькою сусіди, так що йти в гості не далеко) мають де варити їсти :)



Отака класна кухня! Діти, правда, більше по ній лазять, ніж варять там щось, але зате весело! Також великою популярністю користується трек для машинок, особливо в Емілі :)


А на вихідних були у нас гості з України - проїздом через Чикаго з зупинкою на кілька днів у наших апартаментах. Попривозили нам гарні подаруночки по-львівськи та і взагалі суперово погостювали :)


2 comments:

  1. мені б таку штуку для машинок в дитинстві : )
    дуже сподобався костюмчик на світлині в камінцях-пісочку : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой, і Рома те саме про ті всі треки для машинок каже )) реально прикольні штукенції )
      а ті такі зимові мотиви на светрику і штанцях мені і самій дуже подобаються!

      Delete