Feb 15, 2013

День Святого Валентина


Забути в Америці про таку подію як День Святого Валентина просто неможливо. Адже ще задовго до самого свята, якщо точніше то за місяць, усі магазини, вітрини та прилавки стають приторно-рожевими, квітково-пахучими і полунично-шоколадними. Я не перебільшую! У кожному супермаркеті відразу при вході з’являються вказівники на ті відділи, де можна все це купити. А саме: відкритки-валентинки, надзвичайно гарно запаковані шоколадні цукерки, надувні кульки у вигляді серця, м’якенькі мішки, троянди або тюльпани, кексики та мафіни, полуницю в шоколаді і ще купу всякого різного. Не дають забути про свято також Інтернет магазини на розсилку яких ти цілеспрямовано або ж випадково підписався =). Отже, все дуже просто і навіть не треба з дому виходити!

Якщо вірити статистиці, то середньостатистичний американець витрачає порядку 125 доларів на подарунки в День Святого Валентина. І це не лише для другої половинки! Тут прийнято вітати батьків, друзів і навіть вчителів. Порада для прихильників економити: якщо купити подарунок раніше, то буде значно дешевше! Маю живий приклад, коли квіти дівчині подарували, так би мовити, наперед (десь за місяць до дати) =). Але це не так і страшно, враховуючи той факт, що квіти продаються відразу з хімкою, яку треба насипати у воду і, завдяки якій, вони якраз до 14-го лютого доживуть =)

Мій рецепт святкування дуже простий: 1 пляшка Martini Asti + 1 позитивний фільм (ми дивилися про якусь відьму =)) + 1 маленький попкорн (на цей раз ми його доїли =)) + відро морозива = запорука чудового дня Всіх Закоханих!





12 comments:

  1. Не в тему допису, а взагалі: дуже подобається твій стиль розповідей :) Направду цікаво тобі вдається підмічати різні штучки в штатах, неподібні на те, до чого ми звикли в Україні.

    Поповнюю свій рідер підпискою на +1 "виїздний" блог. Вже читаю про сім'ю в Австралії (http://julie.blog.net.ua/), про українку в Чилі (http://ucraniana.blog.net.ua/), і про сім'ю в Словаччині (http://julliastory.com/)
    Тепер і ваша сім'я додається! :)

    Обов'язково пиши ще! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дуже дякую! Мені дуже приємно! Натрапила і на твою сторіночку :) Малюк просто гарнюня, тьфу-тьфу :) З задоволенням почитаю "Мамині Хроніки"!

      Delete
  2. а я в тему: уххх.. яке у вас потужне ВІДРО морозива!! =)прям не знаю, як вам з ним вдалось справитись =))

    молодці =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ти не повіриш... там в холодильнику ще половина точно залишилася =)

      Delete
  3. Вітаю, молодятка)) (ложечки щось замаленькі))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Це візуальний обман =) ложки якраз такі як тре!

      Delete
  4. а смачне морозиво в Гамериці? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дуже-дуже! Але тут хвилин 15-20 треба витратити щоб його вибрати! Тут стільки різного! :)

      Delete
  5. а що ви тепер фільми тільки з попкорном будете дивитися? а як же пиво + таранка, водка + оселедець....?)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ото готуй нам посилку з оселедцем і таранкою! Підем в кіно дивитися чергового Міцного Горішка з тим всім =)

      Delete
  6. В вас там відео з дня Валентина випадково ніякого немає?

    ReplyDelete
    Replies
    1. нема (( зато є відео як ми гуляли біля Home Along хауза =) викладу в наступному пості

      Delete