Aug 31, 2013

Чикаго з Човника або Паперове Весілля =)

Серпень місяць відзначився ще однією гарною подією у нашому житті, а саме – 1-шою Річницею Весілля, яку ми відсвяткували 25-го числа =). Так-так, пройшов уже рік, а здавалося лише вчора я вбирала плаття, танцювала перший танець, подорожувала Італією… І от тобі на – минув рік і скільки різноманітних нових цікавих змін!..

Певно усі знають, що перша річниця весілля – Паперова. От і подарунки у нас теж були паперові =). А загалом відсвяткували ми собі дуже гарно! Обїдалися морозивом, задували свічечку на печеньку, загадували бажання і… каталися по Чикаго Рівер на човнику =). З такого ракурсу Чикаго виглядає якось по-особливому величним. Ось самі полюбуйтеся:












4 comments:

  1. Вітаю, хоч і з запізненням. Щоб кохання від вас не відходило ні на крок)

    Олічка, вибач що вмішуюся... але паперова - це 2 рочки, а зараз тіко "Ситцеве весілля або Марлеве весілля"... вибачай, якщо щось)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую за привітання! Так, я перед тим як вибирати чоловіку подарунок шукала як то ті річниці правильно називаються =) і зустрічала кілька сайтів про те, що перше це "Ситцеве", але більшість (зокрема американських) говорять все таки що "Паперове". От я і виріишла слідувати їм =)

      Delete
  2. паранджу треба було чоловікові подарувати.... нічого тим гамериканкам та твоє заглядати)))

    ReplyDelete
  3. Вітаю з річницею!))
    Фото просто неймовірні!)

    ReplyDelete