May 29, 2015

Тиждень 21 & Door County

Щось геть я запізнююсь з своїми тижневими постиками, хоч і мама прилетіла і дуже насправді виручає, але часу все одно ні на що немає, бо дуже багато роботи :( навіть не можу уявити собі що було б якби мама зібралась до нас в гості пізніше, я певно по ночах хіба не спала б щоб все встигати, хоч по ночах ми і так не завжди спимо, бо малюк собі знову взяв за моду бавитись десь о 4-5-тій ранку :).

Отож, трошки вам розкажу про наш справжній літній теплий тиждень! Розпочався він дуже позитивно - поїхали ми з сусідкою на місцеві озера, щоб діти собі поталяпались трошки. Але ж то і радості для них було! Вода холоднюща і якась така мутна, а їм хоть би що - не вилазили з того болота :)


То, певно, Емілі вирішила зарядку перед купанням зробити :)


Пасочки, відерка, лієчки і пісочок з водою! - що ще треба для повного щастя! А нижче на фото я вже певно вп'яте Емілі переодягаю, бо вона мокрюща наскрізь була! До речі, інші мами взагалі особливо за дітьми не бігали та і не дуже переймались що вони купаються в холоднющій водоймі, хоч і самі туди не лізли )


А ще ми були на дні народженні маленької Іви - їй рочок виповнився! Дуже гарненько провели час, бо було де погуляти з малюками і на природі за столиком посидіти, та і від сонечка можна було в залі сховатись. Правда, Емілі і Катя як тільки фонтан побачили, то їх просто не можливо було звідти відтягнути, тому ми добряче набризкались водою :) А ще на качельках гарно собі катались. На фото нижче маленька іменинниця. Їй всього рочок, а важить на кілька кілограм більше, ніж Емілі :)




Якось біля будинку помітила на смітнику ялинку (на фото запакована в кульок). Маємо тут одних таких сусідів, котрі чомусь вирішили не позбуватись ялинки після новорічних свят, а просто винести її на балкон - нехай там постоїть трошки, а раптом до наступного року дотерпить? Не знаю, що змінилось, але минулого тижня вони таки вирішили її викинути ).


Робили трохи порядки вдома, то для Емілі було радості повні штани лазити по коробках, пакетах і всьому іншому, що я намагалась викинути ).


А на вихідних ми поїхали в Door County - такий собі півострів на Мічігані в штаті Вісконсін. Гарна природа, маленькі затишні містечка, каяки і яхти, європейські сувенірні магазинчики, шашлик і басейн - це все зробило нашу подорож дуже приємною. Єдиний мінус - трохи далека дорога та ще й з нашою Емілі. Ну не любить вона їхати в машині ні хвилини, не те що 5 годин... тому було важкувато... Тепер плануватимемо трохи коротші подорожі або ж відразу перельоти ).


Отакі гарні футболочки нам з України привезли! А це ми в лісі знайшли театр, нажаль працювати він почне лише з червня...




6 comments:

  1. діти завжди інакше відчувають тепло та холод. та взагалі все інакше. це ми старішаємо і нам з віком все холодніше : ) а тут вода і можна плюскатись. та пофіг що холодна. то ж така забава : )
    а спробувати їхати коли мала спить? щоб вона в дорозі спала і не капризувала?

    ReplyDelete
    Replies
    1. зі спанням в нас теж пригоди завжди ) в мене Емілі не вміє сама засинати ніде )) так подоброму заздрю мамусям, котрі кажуть, що дитина засинає в кріселку для машини або в візочку чи кінець кінців в мами на руках... ех... в мене Емілі особлива ))) хоча, звісно, що ми зупинялись, я її вкладала і так їхали далі, але то хіба на годинку - півтори, довше вона вже не спить )

      Delete
    2. ну от я по досвіду друзів і писала. якось спеціально дитину нагулюють, вона в машині вирубається і дрихне всю дорогу : ) ну це якщо кілька годин їхати звісно. більші відстані, то треба мамі звісно напрягатись і розважати

      Delete
    3. ой, а з тим розважанням то теж ціла історія )) сумка доці з "розважалками" важить більше, ніж усі наші чемодани разом взяті ))

      Delete
  2. ви з мамою такі подібні! не лякайте мене дорогами, а то в нас тижні за 2 намічається україна і як мінімум 12 голдин в дорозі... Андрюхін ніби і спить в машині, особливо на такі довгі відстані, але все одно, не хочеться йому вже сидіти так довго без руху.... ми спрактикували з дітиськами виїжджати годлинка 6 вечора і щоб на цілу ніч - не так душно, менше машин на дорозі і дітиська сплять, бо ніч! до тепер спрацьовувало, але хто зна як буде;)

    а я взагалі таке замітила, що дітей і котів страшенно тішать кробки: от якщо буде стояти в кімнаті коробка, то мої обовязково туди мусять влізти! коти тоже так жодну коробку не пропустять))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Гарної вам дороги! Нехай поїздка пройде класно! :) А ми от вночі щось не дуже їздимо, ще жодного разу не пробували, та і не було потреби поки на такі довгі відстані. Ми вночі поспати любимо ). А з коробками - це 100% правда - як тільки вдома така з'являється, Емілі вже в ній всередині.

      Delete