Jun 13, 2015

Тиждень 23 & Чикаго Та Змії

Ото насиченим видався тиждень! Навіть не знаю з чого починати... Певно почну з пельменів, які нам мама наліпила :)


Чоловіку фотку відправила, а він пише "а що то ви вирішили печеньок з вишеньками напекти?" :))) я кажу йому, що то пельмені, а він "а чого в них такі дірочки там посередині? я думав, то тістечка" )). Пельмені ми ще не пробували, заморозили щоб протестувати тісто на розварювання ).

Далі були наші стандартні будні: їздили в магазин за продуктами і нарешті купили доці велику пачку її улюбленого твердого тертого сиру - он як малюк тішився )


А ще ми їздили до взуттєвого вибирати собі щось гарненьке на літо і доця перша хто швиденько оприділилась з топіками ) тільки з розміром трохи не вгадала. До речі, в неї то зараз улюблене заняття взувати моє взуття і по хаті круги намотувати.


Завжди мріяла сходити до свого улюбленого книжкового, купити собі гарячого шоколаду (кави я не люблю) і посидіти спокійно за якоюсь книжечкою. Ну за книжечкою я не посиділа, але шоколаду спокійно нарешті випила, поки доця собі читала ).


Нашу львівську знайду собачку Джулю нарешті підстригли!!! Така гарнюня стала, майже породиста ))))


А ще ми бачили ракуна :) єнота по нашому - такий товстезний! поселився десь поряд з нашими апартаментами і гуляє собі тут. Доця дуже тішилась, а ми ще більше - прикольні вони такі і так кумедно ходять, як коти, коли спину вигинають.


Гуляли ми якось на дитячому майданчику і татко наш знайшов повітряного змія. Йому так і не вдалося підняти його високо-високо, але радості меж не було :) Правда, доця приколу не зрозуміла )).


Давно хотіли ми купиит собі таку парасольку, котра бочки має - ну такі що опускаються і роблять багато-багато тіньку - така парасолька ще на пів палатки схожа. І тут, о щастя, вона на амазоні по акції - 50% знижки. Не задумуючись беремо. Прийшла наша парасоля, а виявилось, що то ціла парасолище! Вона така величезна, що там тих бочків і не треба насправді, ледво розклали її вдома :) Ми тепер на пляжі будемо самі модні )).


На вихідних чоловік нарешті завіз мене і маму в Чикаго (я там два роки не була вже...). До речі, тепер так виходить, що моя мама частіше буває в Чикаго, ніж я ))) бо минулого року, як вона до нас в гості прилітала, то чоловік її також возив на екскурсію.


Погуляли ми собі трішки містом і зоопарком і музеєм... А в музеї круто було! Мені більше всього змії сподобались! Такі вони слизькі і гарненькі і миленькі :) Завжди таке любила! А діти як тими зміями бавились, та вони від них просто не відходили, тільки набирали собі то все на руки, на плечі...



Ще там були гарні черепашки і метелики і чучела всілякі! Одним словом якщо будете в Чикаго, то зайдіть собі при нагоді в Nature Museum. А потім ми їли фаст фуд - нарешті!!! :)) дивились на мавпочок, зебр і левчиків і просто гарно проводили час.


Плануємо ще як мінімум раз собі з'їздити, а то за день це місто обійти просто не реально та ще й з усілякими музеями, тауерами і т.д. Тому далі буде... :)

10 comments:

  1. О, я теж, як Роман, подумала, що це якесь солодке ви наробили)))) В мене в планах на цей тиждень теж пельменьки, ох, лиш би ті плани не зірвались через мою лінь :)
    Парасолька класна, я от задивлялася на неї торік вкінці літа, коли всяке такі штуки йшли по знижкам прикольним, але так як був кінець сезону, то навіть знижки не дали мені копняка то купити)
    Ми сьогодні теж в зоопарк їздили, але в той музей вже сили зайти не було)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Буду тобі нагадувати за пельмені і розказувати як то смачно їх потім їсти )) але бавитись біля них і правда багато... особливо якщо такі маленькі робити )

      Delete
  2. Я щось читаючи спершу подумала що ви у Львові - чоловіка нема, львівський собачка.. )) Я щось думала що ви в пригороді Чикаго живете, близько-близько, а ти кажеш вже 2 роки там небула...щось я десь пропустила ))
    Я після твоїх фото з зміями спати не буду, мені то дуже страшно. Неуявляю як таких монстрів в руки брати...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Та ми і правда близько :) якихось 25 миль машинкою, але ну ніяк ми туди вибратись не могли )) вже в Вегас злітали, а в Чикаго далеко нам було )) знаєш як то коли щось близько, то думаєш, що і так завжди встигнеш там побувати.

      А змії файні такі )) павуків і всяких інших комах не люблю, навіть через шкло на них дивитись боюсь, а от змії якісь мені файні )

      Delete
  3. Мамина армія пельменів така устрашающа, наче повстане проти вас вночі) =))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) нєєє, вони міцно в холодильнику закриті ))) будемо скоро пробувати.

      Delete
  4. хі хі! я теж картинку побачила і думаю собі, о знов якісь печивка : ) а потім читаю про пельмені : )
    ну центр Чикаго можна за день обійти — перевірено : ) музеї то звісно окрема тема. але саме пройтись головними місцями, подивитись з якоїсь висоти. за день спокійно можна. але то без дитини звісно. маля вносить корективи : )
    і ми тут таку парасольку хочемо. весь пляж в них, а наша якраз зламалась. то теж собі плануємо, бо ця точно добре закріпиться. попередню вітром вирвало, мало ще й людей не покалічило, спиці переламало. а ця в десятьох місцях закріплюється і надійно. бо з океану постійно вітер сильний.

    ReplyDelete
  5. "ну центр Чикаго можна за день обійти" - це теж без дитини :) ми колись з чоловіком обходили вдвох, але то було колись ))

    ну чого ж ті чарівні пельмені нікому пельмені не нагадують ))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. мабуть якась форма незвична. показала чоловіку він їх варениками назвав : ) він був ближчим до істини : )

      Delete
  6. от я буду унікальна і напишу, що одразу подумала, що то пельмені, але таки зізнаюся, що потім подумала, що вони трохи на печеньки схожі))))
    ти про тих змій пишеш як про кота - погладила, взяла на руки.... брррр, я теж спати не буду)

    ReplyDelete