Mar 28, 2016

Shar-Pei і Боксер, Гномик і Шпротик :)

От і спробуйте здогадатись про що це я збираюсь вам розповідати :))) Спочатку ваші коментарі, а далі продовження :) Чекаю з нетерпінням ;) (прохання до тих, хто точно знає про що йдеться - мовчати :) ну щоб було цікавіше!)

І що то всі про песиків подумали :))) нє, песиків ми заводити поки не збираємось, але Наталя таки була дуже близькою до правильної відповіді ))). Отож, історія така:

(а почну я розповідь з кінця)

Два з хвостиком місяці тому в нас народився маленький (ну, враховуючи його вагу, то не такий вже і маленький =)) хлопчик Девід. І може інші батьки і назвали б свого малюка сонечком і котиком чи ще там якимись лагідними іменами, але перше, що я сказала як мені дали малюка на ручки було "шарпей" :)) Ну чесно, в нього такі кумедні складочки були всюди - на ніжках, на ручках, а особливо на шиї, що мені він один в один нагадав цю породу :) (я колись дуже хотіла такого песика саме через його прикольні складки). Зате мій чоловік як глянув на малого, то сказав, що він справжній боксер, бо ручки ну геть такі як в боксерів :). А коли я вдома малому рукавички одягнула, то кличка боксер закріписась за малим на місяць як мінімум. Ті рукавички точно підуть в перший memory frame для Девіда :)

А тепер далі... Два з хвостиком роки тому в нас народилась маленька дівчинка Емілі. І така вона була кумедна в тій стандартній роддомівській шапочці (яка, до речі, є в її першому memory frame-i), і так нагадувала мені маленького гномика, що наступних кілька місяців ми її так і називали (ну і ще зрідка смурфеткою =)).

А тепер запитання до мого чоловіка (може нарешті вперше в житті він прокоментує мого поста =)) - Рома, чому як Емілі народилась, ти прозвав її шпротиком? :)

А ось які наші малючки зараз - просто Емілі і Девід :)


16 comments:

  1. песики та їх прізвиська? : )

    ReplyDelete
  2. Shar-Pei і Боксер - песики. Ви хочете завести песика? :)
    Гномик і Шпротик - то ти про Емілі(Гномик) і Девіда(Шпротик)?

    ReplyDelete
  3. ну й задачка.... уявлення немаю, тому чекаю наступного постику з величезною інтригою ))

    ReplyDelete
  4. "може, нарешті, він вперше в житті прокоментує мого поста" - ой, як це знайомо! я, звісно, розумію, що сім'я не в блозі та не в фейсбуці спілкуватися має, але могли б часом і прокоментувати нас, нє? :)
    класні прозивалки! дуже милі! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. точно могли б )) ну але добре що хоч читають )))

      Delete
    2. в мене теж коментарі оффлайнові лише. але мій коханий ще часто редактором відпрацьовує, мої описки виправляє : )

      Delete
  5. Малючки чудові! А Девід добряче підріс вже ;)
    Нехай будуть здоровенькі малятка! :)

    ReplyDelete
  6. Я завжди коментую :). В живу ;). А чому називав шпротиком, то вже і не пам'ятаю. Мабуть тому що така малесенька була :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. та, в живу коментуєш - знаю ))) дяк за комент в блозі ))))

      Delete
  7. які гонські імена ви дітям дали))))
    а в мене з того, що пригадується то улька була мала кукуся(що воно означає я не знаю, але то щось таке маленьке смішненьке і прикольне) а малого ми називали шмакодявчиком)))
    тих батьків важко зрозуміти, чого ото дідей всякими різними прізвиськами називати, але ті дітиська такі файнючі, що втриматися від прізвиськ просто неможливо;)
    шпротик це круто!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ооо і в нас вони кукуськами були ))) і чоловік був кукуською ще як ми тільки зустрічались ))) не знаю що вона таке, але дуже кльове ))

      Delete
    2. кукуся то з якоїсь реклами, скорочення від кукушки російської. не мучтесь : )

      Delete
  8. Олю, які ж вони класненькі! Малюк і справді так підріс, а Емілі, підозрюю така щаслива бо братика тримає?

    ReplyDelete
    Replies
    1. та ) весь час просить потримати! А у тебе мабуть теж проситься, ні?

      Delete