Sep 20, 2016

Проект "12 Місяців". Весна. Мама. Будинок. ГрінКарта :)

Мій проект "12 Місяців" плавно перейшов в "Пори Року" :) Вже літо пройшло, то де там я про березень писати. Але весна видалась дуже цікавою і багатою на події, тому слухайте.

Спершу трохи дітисьок. Початок весни був ще холодний, але ж нам поштою прийшли нові гумачки, то хіба ж то цікаво йти гуляти в зимовому взутті?!


Я тепер деякі речі купую для Емілі в таких кольорах, щоб потім і для Девіда прийнятними були :). Ще було багато подружок і гулянь, катань, з'їжджань:


Отак завжди з Емілі стається після тутешніх гірок :) Останні дві фото вже квітнево-травневі, загалом, напевне вперше, весна видалась доволі гарною


А оце офіційно мої улюблені фотки доці - не можу вибрати, тому тримайте обидві :)



Це вона мою шапку напялила :) гарно їй, правда?!

Ще ми багато читали і бавились кльові настільні ігри (я вже вам якось про них розказувала)


оце дітки печенька розмальовують на Девідових хрестинах.




А ось ще трохи всяких позувань, емоцій і гарного настрою! Я просто вибираю найулюбленіші фото нашої Весни 2016 :)
З сумного хіба лише те, що закрили наш улюблений книжковий магазин :( прийшли ми якось туди погуляти-побавитись-почитати, а там майже усі полички вже порожні... а ми так гарно там читали і виступали на сцені - пісеньки співали, і залізницею Томасом бавились... ех... ще одни такий вже тепер далеко, хоч по гамериканських мірках їхати машиною 20хв, то норм, але ми так ще і не їздили...


Ще були хрестини нашого хлопчика, але про це дуже-дуже хочу розказати окремо і показати вам багато гарних фото! Тому наразі тримайте лише отаке фото з хресними :)


А далі ми купили будинок :) Такий затишний і компактний і такий наш-наш :) Коли ми вперше їхали на нього дивитись, то навіть фоток ще не було на сторінці продажу. Просто ми дуже хотіли саме в тому районі, саме оті будинки (бо це таунхауз, котеджного типу, знаєте? такі що поряд один біля одного стоять - тобто одна стіна будинку в нас спільна в сусідами). А коли я побачила його номер, то точно знала що буде нашим :)


В нас весілля було 25-го серпня, а якраз по тутешнім стандартам спочатку місяць потім день (825) :) Отож, тепер ми маємо 3 поверхи, 3 спальні (з Девідової татко собі кабінет зробив наразі), кухню, вітальню, сходи, ще одну кімнату на рівні гаража, яка наразі виглядає як дитяча, бо там мільйон дитячого стафу, який нам понавіддавали, і патіо. Одним словом маємо куууупу місця! Хоч будиночок маленький і дитячі маленькі, але і діти в нас маленькі :) тому наразі нам ок. Процес покупки будинку був таки цікавим і довготривалим, якось вам про це окремо разкажу. Трошки самостійних ремонтів, прибирань і от через тиждень після купівлі ми вже переїхали! Досі дуже тішимось - от чесно, я щодня тішуся - сходками, кухнею, тим що все зручно і гарно так, великим патіо-балкончиком і нашими кріслами на ньому, які нам бабця Іра подарувала :) особливо люблю Емілі кімнатку - якась вона мені така дитяча-дитяча, незважаючи на те що маленька, але з великим вікном, купою світла, крутим дорослим ліжком... Люблю наш будиночок, люблю місцинку де він знаходиться, тішуся можливістю ходити пішки в басейн і на тенісні корти, а ще на 5 різних дитячих майданчиків і в бібліотеку. Так що тепер ми центрові рєбята в нашому селі :))). При нагоді обов'язково вам розкажу про покупку, зважаючи ще й на те, що нічого ми не планували купувати :) але тепер ви знаєте звідки в нас сходи з'явились, окрема кімнатка для Емілі і гарний фон на наших домашніх фотках :)

А далі була бабця Іра :) 


В деталях читайте ТУТ

Ще була ГрінКарта - але про це ви вже знаєте. Крута весна видалась, хіба ні? ;)

4 comments:

  1. будинок це супер! чкаю деталей - дуже цікаво як це все в Гамериці виглядає :)

    ReplyDelete
  2. вітаю! Своя хатка - це так класно! :)
    До речі, розкажи про доросле ліжко для Емілі. От ми зробили Мартусі кімнату з дорослиим ліжком, але ніяк не можу перевести її туди спатки.. Все плаче, що хоче в "ізько мієньке" (ліжко маленьке). Як ти Емілі переводила? І не падає вона з ліжка?

    ReplyDelete
  3. вітаю з домчеком власним! це так кльово мати свій дім! фото будиночку попрошу в усіх ракурсах, він же кльовезний має бути))))

    ReplyDelete
  4. Оля, вітаємо з будинком! Виглядає класно! В нас теж таунхаус, 2-поверховий і 2-бедрумний, то підозрюю, ви там гарно набігуєтесь сходами, шо є добре для здоров'я :)
    Де на google street view шукати? :)
    Весна вам точно вдалась на славу, супер! :)

    ReplyDelete