Jul 30, 2013

Як Ми TV Замовляли =)

Ось ніяк не зберуся написати статейку про наш переїзд (так-так ми нарешті переїхали з комунального особняка в наші перші апартаментики =)), але про те як ми замовляли телевізор (чи правильніше сказати телевізори) просто не можу втриматися щоб не розповісти =). 

Все починалося дуже спокійно і я б навіть сказала зважено. Ми походили по магазинах техніки, прицінилися, обрали модель і кількість дюймів. Потім почитали собі усілякі ревю, порівняння, коментарі і відгуки і ще раз впевнилися у виборі, - здавалося б остаточно =). І тут неділя вечір, надзвичайно приваблива пропозиція на Amazon (ще день до цього ціна була на $50 вища), ще й без податків, ще й по Prime (такі собі бенефіти, які включають доставку буквально за кілька днів). Ну як тут не замовиш? Уточню, що зупинилися ми на фірмі Samsung, модель 50 дюймова (вирішили, що буде достатньо для початку). Замовили. І все було б добре, якби наступного дня себто в понеділок себто вчора ми випадково не дізналися, що один з місцевих популярних магазинів Sears вирішив собі розпродати цю ж модель, тільки 60 дюймову за ціною всього на $150 вищою ніж у 50-ки. Але ж це 60 дюймів – на цілих 10 більше!!! Це просто гігантський телек! І як тут не спокуситися, а? =) От ми замовляємо вже 60-ку (добре, що без доставки взяли, а з можливістю забрати в магазині). Все звісно класно, правда податків вийшло ще на $100, але воно того вартує =). Тішимося новому вибору, чекаємо з нетерпінням телека. І все було б добре, якби Amazon через кілька годин після нашого замовлення не вирішив і собі поставити таку ж ціну на 60-ку як і Sears! Але ж на Amazon-і без податків!!! $100 економії!!! Та ще й опція з можливістю забронювати час доставки, та ще й приносять прямо додому, та ще й перевіряють чи працює! Ми не довго думаючи замовляємо вже 3-тій телевізор знову на Amazon! =) Забула уточнити, що за кожен з цих телевізорів ми успішно розраховуємося карткою, і грошики нам знімають =). 

Я б, напевне, боялася робити такі маніпуляції в Україні – хто ж його знає як воно потім буде =), а тут гамерика – все реально! І от йде до нас 3 телевізора – один краще другого =). Пора якось то все відміняти, а то нема куди ставити =) Першим ділом лізу на Amazon відміняти замовлення 50-ки. І все було б добре, якби доставка не була вже в процесі =). А коли доставка в процесі, то відмінити її вже не можна – все одно прийде. Зате Amazon має таку чарівну можливість як відмовитися від покупки при доставці, або ж, якщо не відмовляєшся, то завжди можна переслати їм назад або замовити у них, щоб вони забрали самі (тільки за таке вже кілька долярів треба заплатити). Але тут теж нюанс – я замовляла на адресу офісу наших апартаментів, а не безпосередньо до себе, тому вівторок себто сьогодні о 9-тій ранку я вже стояла під дверима офісу і думала як би це пояснити тьоті, щоб вона відмовилася, коли прийде доставка великого пакунку на прізвище мого чоловіка. Але тут все просто – тьотя сказала, що без проблем все зробить і моя присутність навіть не є обовязковою. І от зараз, судячи з статусу на сайті стосовно мого замовлення, можу судити, що відмова від першого телевізора пройшла успішно =). Тепер на черзі 60-ка з магазину. Тут проблем також не повинно бути (я так сподіваюсь). Достатньо їм передзвонити і відмовитися від покупки. Питання в іншому – коли мені за обидва телевізори гроші повернуть? =) Всі запевняють, що це буде за 1-2 дні, але ж вони не знають, що я українською карткою розраховувалася =) а у нас грошики повертають аж до місяця часу і як правило не раніше. 

Одним словом тішить лише те, що телевізор ми таки замовили і прийде він до нас у четвер. А ще купили тумбу під нього і вже 2-гий день намагаємося зібрати її докупи =). 

А ось і він:

3 comments:

  1. )))))))))
    "а тут гамерика – все реально!" - це геніально!

    дуже позитивна і динамічна розпрвідь :) чекаю фотку вашого телевізора :)

    ReplyDelete
  2. дякую ) то просто було так би мовити "наболіле" =) і написане в той момент, коли це все відбувалося )))

    ReplyDelete
  3. До речі, гроші нам повернули за усі два телевізори =) причому дуже навіть швидко. Я ж кажу - "гамерика..."

    ReplyDelete