Oct 19, 2015

Тиждень 41-42 & Арт-Терапія, Starved Rock & Осінній Фан

Переглянула фото за останні два тижні і геть розгубилась як статтю називати :) стільки всього новенького ми виробляли, що вибрати головне не вдалось, тому слухайте про все й одразу.

Отож, спочатку розповім про нашу незрозумілу осінь і тутешню погоду. Попередні дві осені були дуже теплі аж до того моменту як день в середині листопада випав перший сніг. А цей сезон якийсь геть не схожий на попередні - один день +25, наступний вже +10, вночі кілька разів навіть заморозки були. Тому як трапляються теплі деньки, то ми дуже багато гуляємо і насолоджуємось, а виглядає воно отак


Були собі на озері і отакий краєвид попався


А це Емілі сонечком насолуджується, що насправді дуже дивно, бо вона не любить, як правило, як воно на неї світить


Класнюче фото, дуже його люблю - малюк такий тут позитивний  радісний! То вона собі за моду взяла пузом з гірок з'їжджати :)


А який то прикол отак в листочках покопирсатись!



А це Рома "вигулює" свою круту машинку - взяв її щоб на піску поганяти і потім довше відмивав від пилюки, ніж бавився :)


Їздили в Starved Rock State Park, але різнокольорових дерев ще не застали. Ви лишень гляньте яка там краса була в той сам час восени два роки тому - Starved Rock In Autumn. Хоч ні, то було таки трошки пізніше - тоді ми в листопаді там були, значить скоро знов пора їхати :) Зате Емілі собі наповзалась по піску, налазилась по сходах, набігалась по дорожках і була така брудна, що вдома першим ділом мизапхали її в ванну.

На цьому серія теплих і сонячних фото закінчилась, бо стало холодно і ми більше їздили по всіляких закритих приміщеннях - гостях, магазинах, бібліотеках. Першим ділом записались до перукарші і для Емілі там знайшлось море цікавих занять. Помимо переставлянь лаків з полички на поличку, виклянчувань всяких статуеток (яких в нашої перукарші повно), вона ще й ніяк не могла оприділитись хто їй більше подобається - кіт чи пес і бігала від одного до другого і годувала обох печеньком :)



Тільки якщо пес трохи боявся такого шустрого малюка, то кіт на неї стрибав, махав лапками, бавився, бігав за малою - було дуже весело всім :)


Ліпили з пластиліну в садку - мене щось так та морква насмішила, що вирішила вам показати :) Взагалі там дітки щодня роблять різні аплікації, малюнки, витинанки і таке інше. Якось позбираю ті всі шедеври і представлю вашій увазі.



Маємо улюбленого критого майданчика в торговому центрі - малюк там давно вже не був і я, чесно кажучи, була дуже приємно здивована, коли зрозуміла, що мені тепер не треба постійно за нею ходити, і Емілі вже достатньо підросла щоб сама собі давати раду майже на всіх атракціонах.


Якраз нам по розміру ті окуляри :)


Роблю домашні справи на кухні і чую доця голосно сопе, приходжу в кімнату і бачу картину - Емілі нюхає попу зайчику і приговорює "зайка покакала", "мити попу" :)


Емілі вже навчилась позувати на камеру і тепер, коли говориш їй "встань гарно біля ялиночки і посміхнись", вона чемно виконує вказівки.


До Хеловіну готові! :) Витягнула мене подруга спонтанно картину малювати :) і ніяку іншу як хеловінську. Тепер отакі страшилки живуть у нас на кухні.

А магизини вже повним ходом готуються до різдвяних свят, хоч ще є трошки часу. Отож, нехай і вам передастся частинка тутешнього новорічного настрою :)




9 comments:

  1. в нас вже з місяць скрізь різдвяні прикраси в магазинах : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. а ви ставите ялинку на свята? я щось навіть не знаю як то воно в теплих краях ялинку ставити :) якось коли тепло і без снігу, то напевне зовсім не новорічний настрій

      Delete
    2. це моє улюблене свято, я всю хату прикрашаю. ялинку придбали в перший же рік. в нас штучна, я противниця вирубування живих. мрію колись, коли буде своя хатка у дворі посадити живу. настрій можна створити, якщо у вікно не виглядати : ) хоча… тут так хатки прикрашають гарно, що вночі можна навіть повірити, що дійсно зима : )

      Delete
    3. класно! молодці, що навіть в теплих краях підтримуєте новорічні традиції! хоч, напевне, ти права - вночі так гарно то все світиться, що настрою новорічного не бракує :)

      Delete
  2. яке все позитивне!! А Емілі з гірки просто няшечка!!! Мені цікаво, ви після садочку ще ходите гуляти? Бо я щось не встигаю бо треба ще вечерю приготувати.. так що ми гуляємо хіба на вихідних.

    ReplyDelete
    Replies
    1. та от були гарні дні, то я раніше малюка забирала з садка і ми ще гуляли поки не стемніє, або поки вона їсти не захоче :) а зараз я вже працюю, так що залишаю щоб в садку гуляла і тоді вже хіба в темноті після вечері трохи гуляємо. А взагалі я помішана на тому гулянні - вважаю, що дитина має 4-6 годин бути на повітрі і ніяк не можу тої манічки своєї позбутися :)

      Delete
  3. Миша-модніца :) з Вікіними Сікрєтами)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ми там в Віки стіко грошей залишили )))) туди неможливо отак зайти і вийти без покупки ))

      Delete
  4. кльовезно! круті у вас були два тижні))) я от зі своїми звітиками застопорилася, але вже дописую) Емілі дуже вже доросла, така дівонька робиться))))
    в нас тут теж осінь ненормальна якась... вже і заморозки були але от вчора рано йшли до церкви, то в футболках можна було гуляти)))

    ReplyDelete