Nov 30, 2015

Емілі 2 Рочки: Наше Маленьке Свято!


Швиденько час пролетів... і мій маленький гномик-смерфик (чогось ми собі так Емілі називали перші кілька тижній після її появи на світ) пертворився в дорослу красуньку-принцеску, яка знає все на світі :) Найперше хотілося б сказати, що ми дуже-дуже любимо нашу донечку і щиро вітаємо її з таким гарним святом! Звісно, ми їй це казали і не раз (ще тиждень до святкування розповідали про те, що в Емілі День Народження і що буде гарне свято, багато гостей і подарунків), але от колись, як малюк підросте, захочеться їй про себе маленьку почитати в мами в блозі і натрапить тут на наші вітаннячка - думаю дорослій Емілі буде приємно :).

Переглянула постика з нашого минулорічного святкування і зайвий раз зрозуміла як малеча сильно змінилась! Доросла, трошка навіть патлата :), більше посмішок і емоцій на личку, а ще така балакуча і все-знаюча, що "страшно" подумати що ж воно буде далі :) Але давайте я вам краще розповім трошки про наше свято. А їх у Емілі було кілька і найперше в садочку. Так-так, таким маленьким малюкам також роблять свято, дають смакошики, співають Happy Birthday та ще й то все дійство фотографують :)


Емілі, як завжди, дуже серйозна і, мабуть, не до кінця розуміє навіщо то все здалось :), хоча Happy Birthday пісенька їй явно дуже сподобалась, бо співала нам її усі вихідні - особливо той момент де слова "Happy Birthday, dear Emily" :)


Але думаю, що малечі все одно запам'яталась така подія... і конусик на голівці, і гарненькі святкові салфеточки, і маленький кексик-тортик, і пісенька... а найбільше, мабуть, - увага діток і вихователів до себе :) Так що колись, переглядаючи мамин блог, натрапить собі на отакі фото-спогади і може якраз щось і пригадає ;).

Святкування у п'ятницю на садочковому не завершилось, а гарненько продовжилось вдома! Цілу дорогу в машині Емілі мені співала вже згадану Happy Birthday і викрикувала "Емілі День Найодження" :). А вдома на неї вже чекали подаруночки зі Львова від бабці Іри і Наталі (яку Емілі називає або Таля або Таталя або Ляталя :)).


Відразу скажу, що дуже багато емоцій було від жирафки, але забави більше з лялею. А футболочка взагалі супер-крута! Ще й на спинці з написом "Емілія"! Дякуємо, ріднесенькі, за такі гарні подарунки і увагу!

А ще на малюка чекав подарунок від мами і татка - міні-світ тваринок. Відразу, забігаючи наперед, скажу, що подарунок виявився неймовірно актуальним, цікавим і корисним! По-перше, Емілі гарно сама з ним бавиться - розповідає якісь історії про звіряток, годує їх, колупається в піску, висипає-засипає камінці, переставляє хатку, вкладає усіх спати і т.д. По-друге, мені (та і не тільки мені, а всім хто пробував тим міні-світом бавитись) не менш цікаво! Кожен придумує якісь нові історії, дії, забави і це дуже круто! Емілі потім то все намагається повторити або взагалі видумати щось від себе. По-третє, малеча за якийсь тиждень вже дуже багато навчилась нового - в більшості це стосується моторики пальчиків і ручок. Наприклад, вона вміє тепер поставити звірят так, щоб вони не падали, домик з легкістю накриває дахом (спочатку той дах постійно падав), з пісочку майже ліпить кульки і ще багато всякого такого. Але найбільше я тішуть з тих дитячих історій які Емілі розповідає... Одним словом, нам дуже-дуже сподобався такий міні-світ, тому усім рекомендую і для ваших малюків - часу на створення - мінімум, задоволення - море! :)



І навіть на цьому день не завершився, адже в гості прийшли сусіди, вони ж друзі, вони ж хресні і принесли силу-силенну неймовірно гарно запакованих коробочок :)


Для дітей було просто купа фану спочатку по тих коробках стрибати, а потім іх розпаковувати. А виглядало воно он як:








Звісно, всі подаруночки ми не дали малюкам відразу відкрити - трохи забагато на один раз :) тому частинку заховали і видамо, коли інші вже набриднуть.

А ще, мені особисто, 20-те листопада запам'яталось першим снігом! Та не просто снігом, а снігопадом і заметіллю! Самі полюбуйтесь, яка краса була того вечора на вулиці!


А далі була субота і ми з самого ранку повели малюка на стрибалки, надувні замки і гірки.




Вечерком теж було невеличке застілля, а ще гості з України (про що детальніше - в іншому постику), нові подарунки і море приємних миттєвостей для донечки. Одним з таких радісних і неймовірно емоційних моментів став торт, на якому примостився улюблений аптосик (автобус) Тайо з доціного мультика :) Але ж то було щастя! Малечі не хотілось ні свічки задувати, ні торта пробувати, а лише щоб їй дали в руки її омріяного автобуса :)


Отож, трошки гостей, шведський стіл, забави для діток, купа іграшок, емоцій, сміху, приємностей, а на закуску смачний тортик з кумедною назвою (рецепт якого я ще планую окремо розповісти) - отак і пройшло святкування Дня Народження донечки! :) Маємо море класних спогадів і трошки відео, яке я ще планую позбирати докупки і змонтувати на пам'ять про доціні 2 рочки :)

10 comments:

  1. І я вітаю, Оль, твою маленьку принцесу і вас з Романом! Щастя їй і міцного-міцного здоров"я! :)
    Емілі - сонечко-красунечка! :)

    ReplyDelete
  2. вітання! хай і далі тішить маму з татом, росте здоровенькою та розумничкою : )

    ReplyDelete
  3. вітаю Емілі та батьків - червона сукня у вашої радості гарна :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякуємо! То така сукня - аля садочковий варіант - без бантиків, гудзиків і всяких прибамбасів, щоб було зручно бавитись і спатки (бо їх там не переодягають на сон)

      Delete
  4. ви молодці! Емілі така велика вже!!! і така кльова) так що всього вам найліпшого!
    подарунки дітям то головне що запаковані коробочки! їх то більше тішить ніж сам подарунок)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ай, десь я геть пропустила твого комента :) дякуємо дуже! а про коробки то 100% правда!

      Delete
  5. Гарнюня яка іменинниця! як квітка, cтає все красивішою. Оля, класний дуже міні-світ ти створила! І дуже подобається, як Емілі з ним бавиться, розумничка. Тортик крутяцький, з автобусом-подарунком. Тільки де відео? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дуже дякуємо! :) відео щось ніяк не зліплю докупки, але обов'язково ним поділюсь як тільки буде готове )

      Delete