Jan 4, 2015

Тиждень 1 & Ялинкові Прикраси з Фетру

Розпочався наш 2015, а з ним і купа моїх особистих планів, не враховуючи ще сімейних... Стараюся не думати про те як то все встигатиму... та ще й на роботу з понеділка виходжу (трохи неочікувано і не по плану =))... ех, побачимо, головне настрій і бажання, а час знайдеться ). Завжди мріяла щоб в добі було ну хоча б 48 годин, а спати з них лише 8 =). 

Отож, мій проектик - "Неповторний 2015 у Фотографіях" і ось яким був перший тиждень Нового Року =)

Наша новорічна фотосесія!

Доця розпаковує подаруночки від Санти =)

Татко робить для Емілі handmade книжкову шафу!

Шафка просто бомбезна вийшла! Емілі від неї вже другий день не відходить, а я певно ще більше тішуся ))

Нарешті і нас снігом засипало!!! Доці важко в зимовому ходити, тому гуляння полягало у стоянні на місці ))
До речі, як виявилося, проблема не в тому щоб щодня фото робити (як я собі думала), а в тому щоб вибрати то одне єдине, котре достойне бути фото-дня =))

А щоб не було скучно просто на фотки дивитися, то я вирішила ще й розповідати про те що я "вперше" цього тижня зробила (ще одненький проектик 2015 - кожного тижня робити щось "вперше" =)). Насправді, схитрую трошки, але тільки один раз і тільки тому, що перший тиждень нового року ну дуже коротенький. А хочу вам розказати про те як прикраси з фетру робила на ялинку (велике дякую Ірі за ідею і поради!!!). Хитрість у тому, що я почала їх робити ще в старому році, а цього тижня тільки доробляла кілька іграшок. Але тут багато "вперше" - прикраси на ялинку своїми руками, робота з фетром (та і взагалі з голкою =)) терпіти не можу шити, тому ніколи нічо такого раніше не робила - але виявилося що це супер гарне заняття!). Хотіла схитрувати ще разок і долучити ці прикраси до проектика "Своїми Руками", але не вийде бо обіцяла своїми руками все для доці робити, а прикраси на ялинку, то не зовсім іграшка, хоча доцька нормально бавиться )).

З фетром працювати дуже класно! Він м'якенький, приємний, якийсь по-різдвяному теплий... та ще й надзвичайно зручно, бо легко з нього щось вирізати, не треба краї обробляти, продається розміру А4 і є всіх можливих кольорів та узорів ). Тому купила я кілька різнокольорових листків фетру, а до нього ще голки, нитки, стрічки, клей і робота почалася!


Не так і багато в мене іграшок вийшло, але наступна ялинка по плану має бути вся у власноручно зроблених прикрасах - вже доця допомагатиме, то робота швидше піде =)

10 comments:

  1. чудовий початок ; )
    іграшки бомбезні вийшли!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую!!! ) то і правда класно такі іграшки робити - якось відволікаєшся від буденних справ )

      Delete
  2. cуперово! Емілі така гламурненька в тому зимовом))) а іграшки на ялинку самому робити я вже два роки збираюся і все ніяк не дозбираюся... в тебе круті вийшли, правда!
    і ще дуже я тащуся з таких віуон що аж від підлоги)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой вікна (точніше то балкон) і правда кльові ) то не наша квартирка а апартаменти які зенімаємо, але як зайшли і побачили вітальню з такими вікнами то відразу погодилися на рент :)

      Delete
  3. ура ура, буду мати заняття ))) спостерігати за фотозвітами :) біжу свої завершувати )))

    ReplyDelete
  4. і я також такі іграшки планую робити наступного року - от всі планують а ти одна зробила :-)
    А з роботою - будете Емілі в садочок давати?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наразі працюю з дому 4 години, коли доця спить (от сьогодні перший день тільки), але не знаю як то далі буде... а в садочок шкода ще так рано... я б з нянею залишила хоч на годинку, але щось знайти не можу поки

      Delete
  5. Клас! Де таку книжкову полицю взяти?) Нам теж таке треба:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Насправді дешевше було купити готову шафу під книжки і туди їх торцем ставити =) але нам таке рішення не підходило, тому робили свою. Дошки підібрали на вулиці (хтось певно викинув), інструменти, пилу і кутники - купили в home depot, а дизайн самі придумали ) Вона модна - стоїть трошки під кутом і кріпиться до стінки, щоб доця на себе її не перевернула )

      Delete