Mar 8, 2015

Тиждень 10 & QA Курси

Ви задумувалися про те, що вже минула 5-та частина року (ну добре, майже 5-та частина року, але ж все одно так багато часу пройшло і так швидко...)? Переглянула фотки від самого початку 2015... сказати щоб наші дні були якимись буденними чи нудними - не скажу. Мені вдається щотижня робити щось новеньке - щось таке чого раніше не робила... і доця щодня щось витворяє, тому, незважаючи на те, що я і далі трохи домашня (навіть працюю з дому), нудьгувати не доводиться! Та і татка маємо ого якого вигадника - завжди нам щось цікаве підкине чи організує!


Як завжди доціна трапеза закінчується викиданням їжі на столика і облизуванням тарілки =) А потім вона ще хвилин 5 бавиться в "Емілі сховалася" - каже "ма" (нема) і чомусь думає, що за тією тарілкою її не видно ))


Відколи з'явилася ще одна книжкова шафа, то процес читання виглядає так! Але ж "в тему" там та собака на колесах примостилася! На ній тепер дуже зручно читати!


Як не дивно, але всі доціні речі пішли в пралку і залишилися в шухляді одні бузкові - чесно, от все тільки бузкове і залишилося, навіть шкарпетки =) і от ми такі гарнюні бігали по хаті.


А це Емілі йогою займається. Залазить в кладовку, витягує собі коврика (взагалі то це коврик для купання - такий щоб малечі в ванні не було слизько), стелить де попало і починає ставати на мостика чи пробувати кувирок робити ).


Пішли в магазин купити доці взуття, так Емілі як справжня дівчинка вибрала класичні мештики на шпильці і не хотіла мені потім їх віддавати =) Натомість я їй купила не зовсім те на що вона сподівалася... ну трошки менше... та і не на шпильці... і не лакове... і трохи таке на зав'зку.... зате колі точно такий! =)


Під кінець тижня і до нас помалу підкралася весна! Ще трошки холодна (тому одягаємося тепло) але вже сонячна! Я, напевне, ще ніколи не бачила щоб так гарно виблискував сніг на сонці! Ми з Емілі дуже тішилися такій погоді і з тої радості навіть на дитячого майданчика пішли!


Прийшла субота і наші QA курси під які я нещодавно підписалася ). Разом з Оксаною вчимо бажаючих дівчат такій важливій і цікавій, а головне дуже тут потрібній професії - куейству =) Ми собі і тест кейси пишемо, і ескуель стейтменти складаємо і навіть автоматизовуємо! Ну а крім цього ще їмо київського торта, п'ємо чай з суничками і просто лялякаємо про всяке (цього разу темою дня були купальники для нового сезону =)))). І так планується щосуботи =)


Цьоготижневі курси відвідали ще й намолодші слухачі! Одна маленька Емілія собі спала на руках - надто нудною їй тема SQL видалася ) а друга Емілія скаладала з татком конструктори і кораблики і ні про яке навчання навіть слухати не хотіла =)


Ще в суботу під вечір мали гостей вдома і поки Злата і Емілі собі бавилися всім що під руки попадалося, батьки собі за столом сиділи і пивко попивали ).


Неділя почалася не надто радісно... по-перше в мене вже з самого ранку було відчуття, що хтось поцупив цілу годин мого і так надто короткого дня - справа в тому, що ми годинники сьогодні переводили на весняний час. А по-друге малюк мав назначений візит до лікаря (зовсім вже по-американськи речення будую =)), і вона хникала, коли заходила до кімнати, потім плакала, коли бачила лікаря чи медсестру, і просто ридала, коли вони хотіли її зважити чи поміряти :( Але так як мультики приїхали до лікаря разом з нами, то нам вдавалося досить швидко малечу заспокоїти. Був і радісний момент візиту - акваріум з рибками і черепашками в приймальній - ВІДЕО. А ще мене дуже потішило те, що малюк підріс на цілих 5 см і поправився аж на кілограм з нашого останнього візиту в рочок (і тепер має 22 pounds і 32 inches)!


Зате невтішну ранішню ситуацію з лікарями і сльозами виправив наш татко, котрий подарував мені силу-силенну тюльпанів (стоять зараз аж у трьох вазах), а малюку цукерки, котрі ми розпакували, поки ще мала спала, бо дуже вже солодкого хотілося =)


А ще татко пообіцяв нас вечерком в ресторанчика зводити... то може прочитає цього поста і нагадає собі, що таке казав =) А я вітаю всіх моїх читачів з весною, першими теплими промінчиками сонечка і бажаю гарного, позитивного і радісного весняного настрою!

12 comments:

  1. Так класно рибка ваша цямкає )))))
    Ну ви мамуля молодець крім фул тайм мами, парт тайм роботи ще й курси забацпли! То я так чесно зацінила.
    Треба Петі показати цей постик, особливо 2 останні фото :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. стараємося ) але все одно нічо нормально не встигаю.... одна мама недавно мені сказала "don't try to be perfect" і додала, що це весь секрет у цьому! От буду пробувати не бути перфект ніде, щоб все встигати ))

      Delete
  2. ехх.. скоріш би вже протестити той купальник нового сезону))
    макасінчики - прєлєсть! luv luv luv <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S. Пора заводити в хаті черепашку))
      таке в нас ще не проживало)

      Delete
    2. Я знала що макасінчики тобі сподобаються )))

      Delete
    3. нєє.... черепашки фее... мені щось не дуж... хоча доця і правда в захваті )

      Delete
  3. дуже класні туфельки в малечі! і малеча, і ти, і квіти :)

    ReplyDelete
  4. Сходіть в чиказький акваріум! Там стільки цікавих риб і не тільки - малечі точно сподобається)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ми колись там з Ромою вже були і нам не дуже сподобався... але погоджуюсь, що малечі однозначно цікаво буде! Дякую за ідею! Я й забула про нього )

      Delete
  5. Емілі з туфльою суперова! а що то за курси такі? перший раз чую.... погуглю потім))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Це з життя айтішників ) ну і по-сумісництву те чим я займаюсь ось уже останні 10 років ) а саме - тестую програмне забезпечення усіма можливими і неможливими, існуючими і вигаданими, дієвими і не дуже способами =)

      Delete