Mar 16, 2015

Тиждень 11 & Біг Зі Спаржею =)

Дуже хотілося б назвати цей пост "Тиждень 11 & День Св. Патрика", але нажаль.... ми вже втретє пропускаємо це свято... вже третій рік поспіль ніяк не можемо зібратись і з'їздити в Чикаго щоб нарешті подивитись як фарбують річку в зелений і щасливі повернутись додому... Наступного року вже точно поїдемо - я поставила reminder! =)

А тим часом до нас завітала справжнісінька весна! Wе був перший по-справжньому весняний тиждень і ми дуже тому тішились! Пташки співають, зайці бігають, а калюж скільки.... О, так, калюжі - то окрема історія, а зараз все по порядку. В понеділок в чоловіка була евакуація на роботі. Спрацювала пожежна тривога на всіх поверхах окрім того де сидів чоловік і поки їм там хтось не сказав, що треба виходити, то вже можна було заходити назад до приміщення ). Взагалі тут все дуже оперативно відбувається - в момент на місце прилітає пожежна. А якщо це скажімо ДТП, то швидка, міліція і часом навіть та ж пожежна тут як тут.


Гуляли собі біля нашого комплексу апартаментів і побачили отаке - як ви думаєте, що то вони роблять? =) Якось страшно ота труба мені виглядає... сподіваюсь люди звідти вже виїхали ).


В доці було справжнє щастя цього тижня - до її принцесного домика приїхало доповнення - альтаночки там всякі, фонтанчики і качельки. Тепер принцески можуть не тільки їсти, спати і танцювати, а ще й кататись, попивати чайок і цьоматись з принцами на містку =)


Прийшла весна, а з нею і болото. Але ж то радості було тим дітям по калюжках бігати! На фото нижче, то не Емілі, а її подружка Катя, але Емілі виглядає після кожного гуляння десь так само ).


Після третього дня нескінченного відмивання дитини, чищення штанів, шакарпеток і курток я зрозуміла, що втомилася прати речі і сушити феном чоботи і замовила гумачки. Гарнюські такі, з метеликами - ну дуже вже дівчачі. Доця спочатку не дуже вміла в них топати, а потім бігати навчилась навіть.


І що, ви думаєте, що наявність гумачків допомогло? Звісно, що ні =) Після першого ж гуляння ми гарно сіли в калюжу, а потім ще й уперто відмовлялись йти додому... А після другого гуляння в неї були ногі такі мокрі від колін і до п'ят, ніби гуляла Емілі босячком, а не в височезних гумачках =) Але зато весело як! Та і дитині купу радості з тими калюжами, то я і не забороняю.


Прийшли нарешті наші модні олівці, якими в ванні можна малювати і тепер кожне купання завершується не лише витиранням підлоги, яка просто потопає в воді, а і відмиванням плитки та і самої ванни від доціних шедеврів! Цим всім займається наш татко, поки я намагають спочатку одягнути, а потім вкласти спати це непосидюче маленьке створіння =).


Вихідні також видались цікавими: спочатку наші суботні QA курси, потім Woodfield mall. Нарешті, я вибралась в люди, та ще й собі трошки шмоточок купила - не доці, а собі - нарешті! =) І дарма, що чоловік розкритикував половину з них =) зате шопінг вдався! Тато з доцею тим часом на дитячій площадці тусувались прямо посередині того ж молу. А ще на вихідних ми їли спаржу (вперше готувала її вдома по класному рецепту - навіть доця наминала), ходили в гості на смачнющу рибку (дякуємо Ірі і Юрі =)), готували справжній американський чіз-кейк і О Диво - бігали! =) Ніколи не любила біг на довгі дистанції, натомість короткі завжди вигравала у школі ). Якось важко воно мені весь час давалося... от на тринажері біговому - будь ласка, можу хоч годину бігти, а так по вулиці, коли на тебе ще й вітер дме...  фе... Але от в неділю мені дуже гарно пішов той біг кругом апартаментів (маємо тут таку невеличку паркову зону, тому навіть далеко їхати не треба, хоч думаю, що в парку кругом озера було б ще прикольніше!). Планую тепер хоча б кілька разів на тиждень займатись цим корисним заняттям =).

І я вам бажаю смачного і здорового способу життя! =)

11 comments:

  1. Ха-ха, ото я насміялася з тих замазур))) Треба їх вдівати в якийсь скафандр)
    А та труба на 4-ий поверх, то, мабуть, ковролін чистять.
    А за біг - то що вас так угараздило?:) Нам ви нічого не казали...

    ReplyDelete
    Replies
    1. А то мене в неділю щось потягнуло побігати ) така погода гарна була! правда після того я більше не бігала :) якось часу немає зовсім, та ще й похолодало...

      Delete
  2. що то за дитина, яка не лізе в багнюку? : ) то д цікаво : ) не в холодній річці ж прати в мороз, то хай дитя бавиться собі : )
    а труба то або дійсно килим чистять, або затопило і воду відсмоктують.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Та і я теж про ковролін думала... але на перших поверхах його чомусь так не чистять та на жодному іншому також - взагалі таке вперше тут бачу, хоч виїжджають і заїжджають нові люди постійно (а після кожного виїзду ковролін мають поновлювати).

      Delete
  3. О, у вас ще там сніг лежить, у нас вже нема, взагалі майже не було цієї зими :) А про трубу я спочатку подумав, що то так тарганів травлять )))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ухти! Атрем! Сто років тебе не чула! =) Так, у нас ніяк розтопитись не може ) Як ти? Ще в Японії? Як твої справи?

      До речі, мій чоловік також каже, що то якихось "тваринок" травили =) бо такі балони внизу стояли, що навряд чи то ковролін так чистили...

      Delete
    2. О, бачу, що ти в Токіо ) і також блог маєш, правда технічний ) клас, почитаю собі, а то зараз також трохи автомейшином займаюсь (java + selenium)

      Delete
    3. так, я в Токіо. блог технічний - то більше щоб самому не забутись різні штуки, все те, з чим по роботі стикаюсь. ще є фейсбук https://www.facebook.com/nagoruni але то не повноцінний блог, а більше як засіб комунікації і відбиралка часу :) може колись і нормальний блог заведу. а у вас там цікаво в Чікаго, я восени був у відрядженні в Техасі, там трохи все по-іншому, і відчуваєш себе ніби десь в Мексиці, скрізь іспанська мова, але теж сподобалось :)

      Delete
    4. таа, в Техасі тепленько )) а літом так жарко, що важко переносити ту температуру навіть самим техасцям.

      то як тобі в Токіо? вже маєш якийсь офіційний статус там? може громадянство? не плануєш повертатись? як тобі з мовою? вже вільно говориш?

      Delete
    5. У нас теж цікаво, але країна насправді дуже велика і я поки ще не був в багатьох її частинах. Багато гір, лісів і малих річок, практично це 90% території :) Взимку дуже багато снігу, але не в Токіо. В Нагано, Тоямі, Ніігаті цілком звичайно, коли всю зиму лежить під два метри снігу, я ще ніколи в житті не бачив стільки снігу, в Україні може тільки в Карпатах стільки буває. Я на робочій візі, для отримання громадянства треба нормально вивчити японську мову і це не так просто. Мова складна, простіше 10 разів французьку вивчити, але цікава, дуже логічна і гнучка, в розмовній мові можна скоротити все речення до одного слова при бажанні :) На проекті у мене самі іноземці, тому майже весь час спілкуюсь англійською, що трохи гальмує вивчення японської :) Українці тут є, причому дуже згуртовані, є українська церква, недільна школа, періодично організовуємо фестивалі культури, марші вишиванок. Так що країна цікава, приїжджайте в гості.

      Delete
    6. Стосовно мови, то я собі уявляю яка вона... мабуть не один рік треба прожити там і то серед японців, щоб щодня спілкуватись. Гарно, що маєте там таку українську громаду, де тільки наших немає ), а фестивалі культури і марші вишиванок - це взагалі круто! Тут також багато українців, та і організовують вони чимало всяких заходів, тільки ми ще брали в них участі :( може з часом таки вдастся до них долучитись.

      В гості з задоволенням! =) тільки ми спочатку якийсь офіційний статус тут набудемо, а тоді і до тебе з'їздимо!

      Delete