Mar 29, 2015

Тиждень 13 & Las Vegas & Grand Canyon

Ще з попередньої статейки Ви зрозуміли куди ми поїхали подорожувати ) так-так, це був Лас Вегас! Море вражень - дуже різних і змішаних і сумбурних, позитивних і негативних, але про це походу... Взагалі то ми не просто так собі вирішили відпустку зробити... насправді, я дуже хотіла якось оригінально відсвяткувати свої 30-ть і мені це вдалося =) Дякую, Ромчику, за такий чудовий подарунок з поїздкою і не тільки ;). Отож на вихідних ми трошки собі познайомились з Вегасом і греблею Гувера (про це детальніше в "спеціалізованих" постах), а з понеділка поїхали на Grand Canyon! І як тут можна вибрати одне фото я не знаю...

Взагалі нічого грандіознішого я в житті ще не бачила! Каньйон надзвичайний! З часом до нього трохи звикаєш (а гуляли ми там добрих 4 години), але перше враження просто незабутнє!


Перед каньйоном ми собі припаркувались біля сувенірних магазинчиків щоб купити магнітика на холодильник і трохи розім'яти ноги з дороги, а я не втрималась щоб ще чогось не купити ) Цього разу це була шапка для Емілі, яка мені чомусь дуже сподобалась. Щоб переконати чоловіка, що Емілі з неї до осені не виросте, я натягнула ту шапку собі на голову і намагалась йому пояснити, що вона навіть на мене добра, тому і для доці послужить кілька років =) Взагалі, покупки в нас якісь кумедні видались цього разу - окрім шапки замість магнітика я ще умудрилась піти в магазин за йогуртом для Емілі і купити собі купальника ))) чоловік довго з мене сміявся )).

У вівторок ми собі знову повернулись до Вегасу і ось як виглядав наш чарівний номер в готелі Marriott.


Багато гуляли містом і безкінечними готелями... В останній момент чоловік згадав, що не так давно дивились відео Олександри про Fremont Street (дякую Олександа! =)) і дуже вчасно згадав, бо ми ще встигли на неї потрапити, доки доця остаточно не втомилась і не почала вимагати вкласти її спати ).


Але найбільше мені все таки сподобався готель Венеція... Звісно зі справжньою Венецією не зрівняти, але зате дуже екзотично для Америки ).


В середу я собі нарешті знайшла час для того щоб пограти в казіно )). Ну як це бути в Вегасі і не спробувати свою удачу? Було весело! Азартно! Тільки не в плані того що хотілося виграти ще і ще, а страшенно хотілося пограти ще і ще ). Якесь дуже особливе відчуття... отак сидіти за столом, перебирати фішки, вирішувати куди поставити (я в рулетку бавилась), яку комбінацію розіграти... а ще цікавіше спостерігати за людьми, котрі поряд з тобою грають... які ж вони усі різні... хтось розкидується сотнями і навіть не переживає з того приводу... хтось дістає останню двацятку і довго роздумує як би то так розставити фішки щоб хоч трошки зменшити шанси казіно на виграш (бо ви ж знаєте, що рулетка - це на фарт, тут немає особливих стратегій щоб виграти, але є рекомендації, як зробити так щоб зменшити шанси казіно на виграш, а тим самим збільшити свої, або просто як грати щоб довго залишатися у грі балансуючи між виграшами і програшами). Фотографувати в казіно не дуже можна, але я просто не могла стриматись, тому вийшло щось отаке.


Фото не передає всю величину гральних залів... але вони величезні! безкінечні ряди автоматів, столів для рулетки і покеру чи блек джеку... і ще море інших ігор про які я навіть не чула... Тільки не думайте, що казіно - це якесь окреме приміщення де на вході перевіряють документи. Зовсім ні! Казіно в Вегасі - то частина готелю, через яку неодмінно треба пройти, якщо хочете добратись до ліфтів і свого номера. Тому офіційно можу сказати, що навіть Емілі побувала в казіно =).

По приїзді додому в четвер мене чекали неочікувано приємні сюрпризи! А саме посилочка зі Львова з подаруночками від рідних! Усім надзвичайно дякую за подарунки! Я дуже зацінила, бо багато з них, то цілком ручна робота! Наприклад, мама для мене вишила бісером вишиванку - таку гарну-гарну! А ще мама іконку нам передала - також вишиту своїми руками. Подруга зробила ляльку-мотанку - оберіг для моєї сім'ї (дякую Масянчик!). А ще нижче на фото така гарнюща свічечка від сестрички та ще й іменна, та ще й з побажаннями. Надзвичайно всім дякую за усі подаруночки, які он як гарно знайшли своє місце на поличці:


Я усіма подарунками і привітаннями дуже тішуся (навіть тими, які на поличку не потрапили =)) і дуже дякую татові, хресним, бабусі, чоловіковій сім'ї і усім-усім хто мене вітав! Шкода, що ми так далеко від рідних, але чомусь саме на цей день народження я як ніколи відчувала, що вони поряд...

О, я ж зовсім забула подякувати коханому за ще одного подарунка... спочатку я думала, що мій подарунок - це наша подорож до Вегасу, тому для мене повною несподіванкою була коробочка з бантиком, яку він дістав в момент, коли я любувалась каньйоном =) А в ній сережки і кулон з діамантами! Ну що тут скажеш - маю найкращого чоловіка, який як ніхто вміє робити неймовірні сюрпризи! От пишу це і згадую як минулого року він мені маму привіз в штати на Різдво =)) а я навіть не здогадувалсь...

Незважаючи на те, що ми втекли замість святкування до Вегасу, все одно по приїзді захотілося хоч трішки посидіти з друзями =). Тому вихідні ми провели в Olive Garden Itelian Restaurant і чесно скажу для мене було несподіванкою те, що навіть якщо ти замовляєш столика наперед, треба все одно чекати хвилин 5-10 щоб його підготували, причому тобі дають такий класний бейджик з номером і він починає миготіти червоними лампочками, коли столик готовий ).



Завжди мріяла щоб мені в ресторані офіціанти заспівали happy birthday =) ну знаєте, як то воно в фільмах буває ) і що ви думаєте - мені таки заспівали! Ми не просили про це, та і солодкого навіть не замовляли, бо кликали гостей додому на тортика, а офіціанти собі так придумали і принесли свічечку в морозиві з написом Happy Birthday солодкою поливкою на тарілці ))



10 comments:

  1. так, готель „Венеціанський“ один з найгарніших. мені ще Баладжіо та Нью-Йорк Нью-Йорк сподобались. рада, що згодились поради і звісно вітаю з ДН! подорож у подарунок — це найкращий подарунок : ) каньйон дійсно неперевершений, диво природи. від нього дуже складно відвести очі. наче магнітом тягне : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую за вітання ) А нам Белладжіо ого як сподобався, ми там навіть одну ніч собі ночували )) планую окерму статейку про Вегас написати на кшталт тієї що у тебе є :) і більш детально про свої враження розказати

      Delete
  2. як кльово! а скільки т о твоїй Емілі рочок і місяців? бо щось я не вирахую, а вона така доросла виглядає! отам вже щось малює собі, ляльками бавиться.... геній! мій малий хіба машинками возить і провода всі гризе)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Емілі вже 1 рік і 4 місяці :) Ой, я тебе прошу, що вона там малює )) калякає собі по папері - то просто одне з занять якими її можна забавити в кафе, щоб вона нікуди не тікала.

      "провода гризе" - ха-ха клас! А скільки Андрійкові?

      Delete
    2. капець.. третій раз пишу комент а він не публікується(
      нам вже рік і місяць буде, і ми таки тільки проводи гризем і всьо що на зуб попаде)))

      Delete
    3. Ото зубастіка маєш! певно турбують його ті зубки... в нас як тільки починає зубчик різатись, то відразу все йде до рота...

      Delete
  3. хіхіх) свічка в морозиві - так трогатільно)
    гарнюcики )*

    ReplyDelete
    Replies
    1. та, мило було з тою свічкою ) тільки кумедно бо я мусила то морозиво потім їсти, а всі гості сиділи і дивились як я його їм ))

      Delete
  4. я тут прям обзавидувалась!! І подорож і подарунок в коробочці. Ромі ріспектіще :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дяк ) Ромі передала ріспектіще! то так певно на 30 років розщедрився )) тепер мушу йому щось "на рівні" придумувати...

      Delete