May 2, 2015

Тиждень 17 & Kiss In Canoe

І знову ми малювали! Сподобалась мені така арт-терапія - малюєш собі, насолоджуєшся, забуваєш про все довкола і просто відпочиваєш - та ще й картину потім на стінку повісити можна, любуватись і згадувати як малювала. Цього тижневий арт я б назвала експрес-малюванням, бо тривав він лише 3 години напротивагу 17-тьом, які мені пішли на малювання першої картини. А все тому, що дійство відбувалось в студії під керівництвом художника і часу на те щоб розслаблятись, відпочивати, підправляти чи зовсім перемальовувати те що не дуже вдалось, просто не було. Відставати не хотілось, та і як потім наздоганяти? Це ж не просто важливо дивитись що і як художник малює, а ще й уважно слухати які фарби змішує, в яких пропорціях і який пензлик використовує. Одним словом на цьому міроприємстві було людей певно 50 не менше! Кругом музика, бокали з вином, суші - просто неймовірна атмосфера! Можна було приносити їжу і напої з собою або замовляти прямо на місці. У кожного "художника" своє робоче місце вже з готовим мольбертом, фарбами і пензликами! Підчас малювання теж собі грає музика щоб веселіше було малювати і тільки стихає на ті моменти, коли тьоті-спеціалісту треба пояснити як далі малювати. Правда таке задоволення не з дешевих і коштувало $48. Але все залежить від тривалості малювання, складності картини, кількості фарб... Kiss in Canoe здається найдорожча з усіх (хоча може ще кілька картин йдуть в таку ж ціну), а при бажанні можна намалювати якийсь простіший пейзаж і за $30. Десь раз на пів року можна собі сходити отак відірватися :) бо якщо частіше, то скоро місця вдома не буде де ті картини вішати, хіба дарувати. А ось як то все було на ділі...






Але прийшовши додому і маючи під руками домашній мольберт, всі необхідні фарби і пензлики, я просто не втрималась, щоб потратити ще хвилин 25 і перемалювати ті моменти, які мені не дуже вдалися в студії ). Тому фінальна версія Поцілунку в Каноє виглядає отак:


Малювати з друзями ще прикольніше! Зверніть увагу на те, які у нас різні кратини вийшли! У всіх абсолютне інше сонце, вода, дерева і навіть люди в каноє! Тому я ні на краплинку не переймаюсь, що моя картина не унікальна, навпаки, бачачи ще 50 таких картин, я розумію, що моя на жодну з них не схожа, а найголовніше те, що вона моя і малювала я її сама =)


А ще цього тижня наш татко багато проводив часу з донечкою - вони собі гуляли, катались на качельках, бігали, лазили і гарно бавились. А мама тим часом займалася собою, роботою, квартирою і малюванням картини :)


Емілі навчилась сама-сама кататись на маленьких гірках і її годі було забрати з тієї площадки в торговому центрі - тепер доведеться заходити туди частіше, бо малюку дуже сподобалося самій собі давати раду і веселитись.


А ще у нас настала справжня весна чи то правильніше сказати літо! Все кругом цвіте, пахне і ми надзвичайно тішимось такій погоді!


6 comments:

  1. дійсно всі такі різні картини. але всі гарні. мабуть точно є якісь спеціалісти, які аналізують людей за тим як вони малюють : ) зрозуміла, що я ніколи олійними фарбами не малювала. і взагалі якось до фарб я байдужа.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой, та я ж за фарби здається так і не розказала! ми малювали акриловими фарбами - це такий собі зручний і не надто дорогий варіант. Акрилові фарби не мають сильного запаху, а може і взагалі не мають ніякого... хм... ними легко малювати - можна і мазками накладати їх на картину щоб виходило щось схоже як ніби масляними малюєш, а можна і тоненько вимальовувати. Та і коштують зовсім не дорого, на скільки пригадую, то дешевше ніж масляні :)

      Я також все життя була байдужа до фарб (принаймні на скільки можу пригадати), а тут спробувала і якось майже полюбила їх )))

      Delete
  2. Прикол! Ну слухай, ще трошки і сама будеш майсеркласи проводити!

    ReplyDelete
    Replies
    1. та де там )) я отак хіба за кимось малювати вмію )) хоча, якщо з часом отак "натаскатись" різних технік і способів малювання, то потім хіба уяву підключати і може виходило б щось гарне )

      Delete
  3. як кльовезно!!! кльова картинка вийшла, і отаке масове артмалювання, кльово дуже!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой, так, це справді класно! правда частенько ходити не хочеться... таке воно якесь особливе те малювання, але наступного разу думаю не раніше як за 3-4 місяці захотіла б піти.

      Delete