Dec 31, 2015

Тиждень 54 & Новий Рік!

Ось і прийшов час останнього постику в рамках проекту 365 - "Мій 2015 у Фотографіях" ). Як на мене, то проект вийшов гарним, пам'ятним, цікавим (не лише для мене, а і для читачів - судячи по кількості коментарів та зацікавленості) і дуже навіть вдалим, бо протрималась я таки аж цілий рік! Хоч були моменти, коли за браком часу доводилось звітувати за кілька тижнів відразу, зате виходили насичені подіями постики і багато кльових фоток :). Отож, як пройшли в нас останні дні вже майже "старого" 2015-го читайте далі.

Перш за все варто сказати, що до нас прийшла зима! Мокра і з плюсовою температурою (як на мене, то все таки краще дощ, ніж такий мокрий сніг), але ж прийшла ). Все кругом біленьке і по-трохи топиться, хоч може до Нового Року і дотримається.


Не обійшлось і без пригод з Емілі... ми знов захворіли, підчепили щось в садку, виявилось що це грип та ще й з ускладненнями... Одним словом їздили до лікаря і навіть в імердженсі... Зате нам в лікарні подарували отаке чудо :)


Ну і зараз сидимо вдома, ходимо трішки гуляти, а в садок вже з новими силами десь з нового року підемо. Вдома є купа цікавих занять і без садка :) крім того, в мене таке враження, що Емілі заскучила за домом і для неї всі іграшки і всі наші заняття тепер нові і цікаві!



Часом, коли не хоче лягати спати в ліжечко, то приносить свою подушку і ковдрочку і отак біля нашого дивану лягає :)


Нарешті, коли під ялинкою з'явилось купа гарних подаруночків, то поділюся фоткою і з вами :) Якийсь дуже щедрий дід морозко чи то санта клаус в цьому році виявився - певно ми таки дуже чемні були :).


А от скоро вже і за стіл сідати пора :) для мене Новий Рік - це і друзі і родина і купа сміху і бенгальські вогні... а ще ялиночка біля Оперного Театру і бокали з шампанським... але куди ж дітись без олів'є, шуби і оселедця??? ))) От вам і фото моєї "шуби" - офіційно останнє в рамках проекту ))) готувала її вперше, надіюсь буде смачно! :)


Усім Смачного Нового Року!!!

8 comments:

  1. Дякую! І вас з прийдешнім НР!
    А в пакуночках що? Забула показати))

    ReplyDelete
    Replies
    1. В пакуночках стільки всього файного, що то окрему статейку писати треба ))) приходьте в гості, будемо все показувати!

      Delete
  2. в нас цього року з традиційного хіба ялинка та вогники : ) ні шмапанського, ні салатів : )
    вам усім вітання та швидкого одужання!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякуємо! а ялинка і вогники це основне! )

      Delete
  3. З Новим Роком! Ми також шубою ласували - вперша поки ми тут її готували ))

    ReplyDelete
  4. Емілі на підлозі зі своєю подушкою і ковдрочкою - така милота!)
    А ялинка у вас гігантська, я б сказала "американська", чи ви і в Україні таку ставили?
    Мене теж на "шубу" на Різдво "пробило" цього року. добула оселедець норвезький, то він весь оцтовий був... доводилось вимивати-полоскати його під проточною водою, все одно не той смак, що був на Вкраїні милій.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ото певно намучилась ти з тим оселедцем... ми тут якийсь польський знайшли то був добрий )
      а ялинки тут дійсно "американські" і цим все сказано! вони дуже густі, часом навіть не знаєш куди іграшку почепити, але нам щось тут хочеться таких пишних великих і ефектних, то вже другий рік таку ставимо :) в Україні явно менші були і точно не такі густезні.

      Delete