Feb 16, 2015

Тиждень 7 & Kohl's Museum

Юля якось в блозі написала, що переглянула події за останні кілька тижнів і зрозуміла, що все крутиться навколо Давидка. Ось і я переглянула свої... Ех, діти-діти... Ну але і правда, що поробиш, коли то такий вік, що вони є центром всесвіту =) Цей тиждень якийсь особливо малючковий вийшов.

В нас цілий ритуал вилазання з ванни і зазвичай малюк дуже тішиться обгортанню в рушника, але тут тато взявся це фоткати, а на фото Емілі завжди серйозна. Ааа, а ще ми кульчики доці поміняли і тепер в неї на вухах подаровані хресною (дякуємо Наталі!) діамантики в білому золоті! Я перший діамант отримала на заручини у свої 27 )).


Без коментарів =)


Отримали подаруночок на Валентина від майбтнього кавалера (кажу майбтнього, бо йому зараз лише місяць і вони ще з Емілі не знайомі). Гарне пальтішко, трошки велике, але ми обіцяємо скоро до нього дорости! Дякуємо Вірусі, Борису і маленькому Михайлику!


В магазині Емілі просто не може пройти мимо ведмедів, а цікавлять її самі найбільші, які тільки там є. От вона собі отакого вподобала і бігала за нами кругом (це при тому, що вдома має такого). Добре, що потім дозволила повернути його на місце і не клянчила купити (принаймні поки).


І як без традиційного фото з сусідкою?! Ходили в гості до Каті, дивилися мльтики, бавилися, а на фото - то дівки намагаються залізти на один стілець і не б'ються за нього лише по тій причині, що по телеку йдуть мультики і вони надто ними захоплені ).


Отримала дуже гарний подарунок від коханого на Валентина: книжка вже в процесі читання, квіточки нюхаємо з Емілі щодня по двадцять разів (то в неї зараз одна з улюблених розваг), а полуниця в шоколаді щезла менш ніж за годину - я ні з ким не поділилася і сама з'їла усі свої 6 гіганських полуниць! Смакота! Дякую, коханий!


В неділю побували на ще одному дитячому дні народженні в Kohl's Museum - надзвичайний музей для діток! Там стільки всього цікавого! Доця ніяк не могла оприділитися куди їй хочеться: годувати і лікувати тваринок у ветеринарній клініці, або бумкати на барабанах в музичному залі, чи складати лего конструктори, або читати книжки в бібліотеці... А скільки там розважалок для старших дітей! І гіганські екскаватори, якими щось можна кудись насипати і всілякі ігри з водою і різноманітними механізмами. І то я ще всього не роздивилася, бо просто не було часу! Музей гарний, думаю ще не раз туди підемо, тільки треба буде річного абонемента купити і тоді можна бавитися досхочу!


12 comments:

  1. то шо без коментарів бомбезне :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую! І я тішуся кожного разу як дивляюся ) який би настрій не був поганий, завжди посміхаєшся як на ту фотку дивишся ))

      Delete
  2. Ситуація з ведмедиком називається dream big, aim high!)

    ReplyDelete
  3. то Емілі собі просто маску робить, що ви в тому розумієте : ) ?
    а з сусідкою такі схожі : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Це точно що маску ))) в нас такі маски з м'яса, макаронів з сиром, йогуртів. Може я чогось не знаю про догляд за шкірою? )))

      Delete
  4. ну все... оці ваші з Юлею фототижні такі заразні! а памятаючи Наталін минулий фоторік і то, що я вже два роки хочу і собі таке зробити то всьо, я тоже починаю фоторік! тим більше, в мене якраз новий період почався)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Правильно! І справді заразні такі штуки - погоджуюся! А що за новий період, якщо не секрет? =)

      Delete
    2. все банально - ми переїхали на іншу квартиру)))) але так як вона мені дуже вже "моя" та й переїжджала я вперше(сама), хочеться цей період запамятати

      Delete
    3. зовсім не банально! вітаю з переїздом!!!

      Delete
  5. а Емілі в тому плащику така дівонька! не люблю рожевий колір, але от чого дівчатка в рожевому такі дівчатка?

    ReplyDelete
    Replies
    1. І я не люблю ) тому одягаю постійно як хлопчика =) і всі нас так і називають - гарним хлопчиком - навіть кульчики не допомагають. Але ті малюки і правда такі дівчатонька коли у рожевому!!

      Delete